Lelienhof i Seoul

Marcel Lelienhof har benyttet påsken til å vise fotografier i Sør Korea fra bokprosjektet ”Until dust thou shalt return”.
Marcel ble invitert til Seoul av Nikkino Bergen, i samarbeid med CBL Lens LTD Korea. Utstillingen og bokprosjektet ”Until dust thou shalt return” ble presentert på årets fotobegivenhet i Sør Korea.

Til foto.no forteller Marcel at det har vært en fantastisk opplevelse å stille ut i Seoul:

- Jeg har oppdaget et helt nytt fotografisk miljø som er meget inspirerende og som har gitt meg ny energi. Det å bli eksponert for nærmere 60.000 mennesker er en stor mulighet til andre prosjekter i denne delen av verden.

Bakgrunnen for prosjektet
og boken ”Until dust thou shalt return” er en ide Marcel hadde om å besøke sin barndoms verden, oppleve den ville vesten og cowboylivet. Bokens målgruppe er alle de med et nostalgisk forhold til cowboyer og den ville vesten. Bildene i boken er satt sammen i ulike grupperinger som ønsker å skildre et levesett og en kultur som er i ferd med å forsvinne. Referanserammene til fotografen og designeren av boken er å finne i ungdomslitteratur og tv-serier.

Marcel forteller at selve bokprosjektet var en drøm som gikk i oppfyllelse:

- Å jobbe 3 uker som cowboy på en 400 mål stor ranch i New Mexico og samtidig kunne dokumentere hva jeg ville var stort. Boken ble laget for hånd på alle plan. Jeg syntes det var på tide å promotere fotografiet mitt på en litt spesiell måte med noe som ikke havner i søppelbøtten, og ikke minst med bilder som ligger mitt hjerte nær.

Allerede i september stiller Lelienhof ut bilder igjen i Sør Korea.
Marcel Lelienhof -
Marcel Lelienhof
Marcel Lelienhof -
Marcel Lelienhof

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu