Pressemelding
Dette er en pressemelding! Innholdet i denne teksten representerer ikke nødvendigvis foto.nos syn på innholdet.

Commando Group + fotografer = sant!

Commando Group representerer nå tre av landets mest interessante fotografer.
Chris Harrison er engelskmann bosatt i Oslo siden 2001. Han er utdannet ved The Royal College of Arts og jobber med både kunst og reklamefotografering. Han har stått bak store kampanjer for bl.a. Aker Kværner, Netcom, Ostecomagniet, Entra, British Telecom og StatoilHydro. I 2007 deltok han på utstillingen "How We Are" på prestisjetunge Tate Britain i London. Utstillingen hedret det beste av britisk fotografi gjennom tidene. Not bad for a Jarra lad:)

Julie Pike er en av våre fremste motefotografer. Hun er utdannet ved Academy of Art i San Francisco og jobber for magasiner som Costume, Elle, Bon, Carl´s Cars, I love Fake, Mirage, Oyster og S-publications. Hun har fotografert kampanjer for bl.a. Freia, Vinmonopolet og La Mote. Mennesker og natur har alltid stått Julies hjerte nær.

Marius W Hansen er en ung bergenser som bosatte seg i London etter studiene ved The Surrey Institute of Art and Design. Han jobber nå for bl.a. i-D magazine, Arena Homme Plus, Qvest magazine, Snoozer, Vouge, Wallpaper og GQ. Han har også skutt kampanjer for Eurostar, Sky, Nokia og Amnesty. Bak hans tilbakelente vesen skjuler det seg en hardtarbeidende og ambisiøs gutt med et spesielt øye for komposisjon og detaljer.

Commando Group har alltid vært litt utradisjonelle i sin sammensetning av disipliner. Vi har spesialisert oss på identitetsdesign, art direction og illustrasjon. Derfor var veien kort til å knytte til oss disse tre meget dyktige fotografene. De vil gi oss en ny dimensjon og muligheten til å utarbeide enda bedre kommunikasjonsløsninger for våre kunder.

Vi har alltid hatt et godt samarbeid med andre designbyråer og reklamebyråer, -og er nå stolte over å kunne tilby fotograftjenester av ypperste merke.
Marius W Hansen - Hero for i-D magazine
Hero for i-D magazine
Marius W Hansen

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu