Utstilling
Innholdet i denne artiklen er ikke redaksjonelt

Tharaldsen forlater mannen

Tidligere har kunstneren Hanne Tharaldsen hyllet mannen gjennom sine bilder. I utstillingen "Letters from the hidden place", som vises på Galleri Ramfjord i februar, er mannsskikkelsen totalt fraværende. Denne utstillingen gir i stedet innblikk i et kvinnelig univers.
Hanne Tharaldsens ekspressive og personlige fotomalerier fungerer som billedbrev hvor betrakteren får innblikk i kunstnerens tanker og følelser fra et tilbaketrukket sted. Hun viser oss at det er like viktig å etablere et godt forhold til seg selv, som å fokusere på relasjonen til et annet menneske.

I en serie bilder har kunstneren tatt for seg Bibelhistoriens fremstilling av Eva og eplet. Her leker hun seg med urgamle symboler, og bruker et moderne, humoristisk utrykk for å vise at slike konvensjonelle roller ikke hører hjemme i dagens kvinnesyn.

- I dag kan kvinner fremstå som sterke og trygge i sin egen seksualitet, sier Hanne Tharaldsen. - En kan gjerne si at disse bildene er en hyllest til kvinnen. De handler om alt vi kan få til på egen hånd, også uten en mann, avslutter hun.

 -
 -

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu