Pressemelding
Dette er en pressemelding! Innholdet i denne teksten representerer ikke nødvendigvis foto.nos syn på innholdet.

Norges største fotohus

Mandag 12. januar åpner Interfoto norges største fotohus på på Høvik.
Høvik, 06. Januar 2009: Interfoto, som for mange fotografer er synonymt med: ”knutepunktet for profesjonelle”, utvider sine arealer og vareutvalg gjennom å åpne Norges største fotohus.

Selskapet som har holdt til i O.H. Bangsvei 51 på Høvik siden 1982, ekspanderer nå med ny Postordebutikk og Leicashop i tillegg til den etablerte proffavdelingen i 3. etasje. Alt i alt 780 kvadratmeter.

- Vi har hittil konsentrert oss om alle som tar og bruker bilder profesjonelt, men ønsker nå å tilby alle som ønsker å utvikle sin interesse og lidenskap for fotografering en mulighet til å få alt på ett sted slik mange andre bransjer har gjort det, sier administrerende direktør Egil Nilsson.

Interfoto-huset på Høvik vil ikke bare tilby kremen av kameraer, datamaskiner og tilbehør, men også en mengde kurs om blant annet lyssetting, arkivering, design, bildebehandling, produktfotografering og utskrift. I tillegg vil den nye butikken i 1. etasje vise og lagerføre Norges største utvalg av storformatprintere og papirsortiment for blekkskrivere.

Svært mange norske bedrifter og institusjoner har fått organisert sitt bildearkiv gjennom løsninger fra Fotoware levert av Interfoto. Alt fra Budstikka, Bellona, Stortinget, Helly Hansen, Skeidar til Sysselmannen på Svalbard benytter seg av disse programmene og nytt av 2009 er egne bedriftsavtaler for virksomheter som bruker bilder profesjonelt.

- Interfoto holder til noen få minutter fra Oslo sentrum med bil, tog eller buss. Vi har mange gratis kundeparkeringsplasser hvilket gjør det enkelt å handle. I tillegg utfører vårt verksted service på mye av fotoutstyret som selges, og vi lagerfører mer enn 7000 artikler, tillegger Nilsson.

Det er ordfører Odd Reinsfelt som åpner Norges Største Fotohus klokken 12 den 12. januar. Resten av åpningsuken er proppet med 6 - 8 miniseminarer daglig, og med nasjonale og internasjonale foredragsholdere.
Interfoto -
Interfoto

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu