Gundersen om månedens bilde

Anne Gundersen vant månedens bilde i desember og en Epson Stylus Photo R1900 levert av Epson Norge.
Fotografen og multikunstneren Anne Gundersen vant månedens bilde i desember. Som kunstner beskriver hun seg selv som nysgjerrig og søkende, både innenfor ulike uttrykk og ulike medier. Hun er veldig overrasket og glad over at hun fikk så mange stemmer at hun gikk til topps i månedens bilde med fotografiet ”grinda”. Dette var det første bildet hun la ut som medlem på foto.no. I fjor sommer kjøpte Dronning Sonja det samme bildet på Galleri Dina i Svolvær.

- Grinda står på åkeren til naboen min, like ved vegen, og det var på en av mine foto-turer jeg knipset den. Da hadde jeg bare et lite kompaktkamera, et Canon Ixus 750. Først da jeg hadde lagt inn bildet på pc, så jeg at det var et bra bilde, forteller hun til foto.no.

Anne Gundersen har sin bakgrunn fra kunstens verden, både som keramiker og som billedskaper. Hun fattet interesse for foto under sitt hovedfagsarbeide i estetiske fag, hvor hun jobbet med foto på en eksperimentell måte, uten å bruke Photoshop.

- For to år siden, med grinda og medlemskapet i foto.no tok interessen for foto seg kraftig opp. Nå er jeg totalt bitt av "foto-basillen". jeg vil i dag kalle det et lidenskapelig forhold.

Innen foto jobber Anne med både rene landskapsbilder og med fotomanipulasjoner.

foto.no gratulerer Anne med månedens bilde og en ny Epson Stylus Photo R1900 levert av Epson Norge.
Anne Gundersen -
"grinda"
Anne Gundersen
Tor-Jøran Vang - Anne Gundersen
Anne Gundersen
Tor-Jøran Vang

Brukere Brukere:
Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu