Bergen Fotomesse en suksess

1700 fotointeresserte fant veien til Galleri Nygaten og Bergen fotomesse.
De fleste leverandørene utenom Canon var representert på messen og kunne presentere høstens store og små nyheter fra Photokina. Messegeneralen og ansvarlig for den tekniske gjennomføringen av messen, Camilla Haukenes, forteller til foto.no at de er godt fornøyd med resultatet.

- Vi legger ned masse arbeid i forberedelsene rundt denne messen, så det er utrolig morsomt å se at den blir så godt mottatt i markedet, sier hun. - Vi har som vanlig en rekke gode tilbud under messedagene, og det virker ikke som finanskrisen har gjort sitt inntog i Bergen, fortsetter hun med et lurt glimt i øyet.

15 års jubileum
Det er Ur og Foto Bergen som er arrangør av Bergen Fotomesse, som messen nå har skiftet navn til. Fotomessen hadde i år 15 års jubileum og har befestet sin posisjon i det Bergenske fotomarked.

- Publikum begynner allerede i januar å etterlyse årets messe, lurer på når den går av stabelen neste gang, så det er helt tydelig at det er et meget populært arrangement blant Bergens fotointeresserte, sier Camilla.

I år var det også en rekke seminarer innen tema som makrofoto, undervannsfoto, portrettfoto med mer.

-Seminarene trakk fulle hus, og var meget populære blant publikum, så dette blir det nok mer av på neste års messer, sier Haukanes.

Hun avslører at neste års messe allerede er under planlegging, men ønsker ikke å avsløre hvilke ønsker hun selv har til neste års seminarer.

- Den som venter får se, men jeg kan love et skikkelig program, det er helt sikkert.

Vinteraktiviteter hos Ur og Foto
Mye skal skje før neste års fotomesse. Ur og Foto planlegger blant annet en rekke fotokurs utover vinteren i tillegg til aktivitetsdager og demodager i butikken.

- Vi planlegger også noen workshops og vi jobber med et veldig spennende prosjekt hvor vi prøver å få noen av verdens fremste innen naturfoto og blitsfoto over til Bergen for å holde workshops for byens fotointeresserte. Så vi ligger ikke på latsiden, avslutter Camilla Haukenes.

På spørsmål om hvilke storheter innen fotografi som er på vei til Bergen svarer hun kort

-Vent og se, men det blir stort.

_______________________________

Christine Foshaugen var forøvrig den heldige vinneren av messekonkurransen og en Epson 1400 skriver.

Ishi Kuo - Et utvalg av leverandørene
Et utvalg av leverandørene
Ishi Kuo
Ronnie Larsen - Nikon stand
Nikon stand
Ronnie Larsen

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu