Augustvinneren i Autofil-konkurransen er klar

Pål Olsen er månedens vinner i august i Autofil-konkurransen og en Epson Stylus Photo 1400.
Redaksjonene i Autofil og foto.no har kåret Pål Olsen til månedens vinner i august i Autofil-konkurransen. I premie får han en Epson Stylus Photo 1400 til en verdi av kroner 3.600 og et abonnement på Autofil. I neste nummer av Autofil publiseres vinnerbildet. Han har også muligheten til å bli årets Autofil-fotograf hvor premien er en Epson Pro 7880 til en verdi av kroner 35.900. Årets Autofil-fotograf vil bli stemt frem av brukerne på foto.no på slutten av året.

Pål Olsen er 37 år gammel og jobber til daglig i Motomedia AS i Alta, som gir ut magasinene scooternorge og atvnordic.

- Her jobber jeg som journalist, fotograf og medieansvarlig. Jeg har drevet på med fotografering siden jeg var 18 år. Men de siste 5 årene så har dette blitt en større og større del av min hverdag. Jobben min tillater da også at jeg får kommet meg rundt i verden for å ta bilder av snøscootere og firehjulinger i forskjellige situasjoner. Da blir det også til at man benytter sjansen til å ta andre typer bilder som for eksempel arktitektur og portrett.

Vinnerbildet har Pål tatt i Minnesota i Minneapolis i juni i år under en presserelease av Polaris sine 2009-modeller.

- Jeg jobbet med en serie bilder som skulle vise den aktuelle atv'en i skog og mark. Dette bildet ble såvidt jeg husker tatt helt på slutten av en fotosession og var mer eller mindre et resultat av ok "et par bilder til."

Utstyret Pål bruker er en Canon 40D og objektivet skal vel være en Canon 10-22mm som han liker godt på grunn av effekten den gir.

foto.no og Autofil gratulerer Hans Martin med månedens bilde i Autofil-konkurransen.
Pål Olsen - Vinnerbildet i august i Autofil-konkurransen
Vinnerbildet i august i Autofil-konkurransen
Pål Olsen

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu