Pressemelding
Dette er en pressemelding! Innholdet i denne teksten representerer ikke nødvendigvis foto.nos syn på innholdet.

Ny blitsmodell fra Canon

I tillegg til lansering av Canon EOS 1000D lanserer Canon i dag en ny blitsmodell i Speedlite EX-serien: Speedlite 430EX II. Blitsen er i salg fra juli og vil ha en anbefalt utsalgspris på 2.899. kroner.
Oslo, 10. juni 2008:
Canon lanserer i dag en ny blitsmodell i Speedlite EX-serien: Speedlite 430EX II. Kraftige og kompakte Speedlite 430EX II har ledetall 43 (m/ ISO 100 ved 105mm) og integrert spredningspanel som gir dekning som passer for vidvinkelobjektiver til 14mm.

Speedlite 430EX II erstatter Canon Speedlite 430EX. Den har stille og rask oppladning og kan styres fra menysystemet på kompatible EOS-kameraer.
Blitsen er velegnet for både amatører og profesjonelle som er på jakt etter en allsidig universalblits.

Nye funksjoner
Speedlite 430EX II har en rekke nye funksjoner som gir maksimal fleksibilitet og brukervennlighet. Oppladingen er 20 % raskere og meget stille, slik at den ikke virker forstyrrende. En ny monteringsfot i metall, med redesignede tilkoblingspinner, gir meget stabil kommunikasjon mellom kameraet og blitsen, mens en ny utløsings- og låsemekanisme gir hurtig montering på kameraet.

Når Speedlite 430EX II brukes i manuell modus, kan du justere lysstyrken i 1/3-trinns intervaller for størst mulig presisjon. Bruker du blitsen med kompatible EOS-kameraer, kan du styre alle innstillinger for Speedlite 430EX II fra kameraets menysystem, noe som gjør det raskt og enkelt å endre innstillinger.

Systemblits
Speedlite 430EX II er en nøkkelkomponent i det integrerte blitssystemet for både analoge og digitale kameraer, og er kompatibel med det avstandslinkede E-TTL II-systemet som finnes på nyere EOS-modeller. Speedlite 430EX II kan også brukes som slaveblits i kombinasjon med en hovedblits i et trådløst blitsoppsett.

Hvitbalansekompensasjon
Små variasjoner i blitsspenningen og lysstyrken kan gi ustabil hvitbalanse i de respektive bildene i et serieopptak. Speedlite 430EX II kompenserer for dette ved å overføre fargetemperaturinformasjon fra blitsen til kameraet. Informasjonen brukes til å optimalisere hvitbalanseinnstillingen for hvert enkelt bilde. Denne funksjonen fungerer når kameraet er stilt inn på automatisk hvitbalanse eller blitsinnstilling.

Matcher sensorstørrelsen
Når Speedlite 430EX II er montert på et kompatibelt digitalt EOS-kamera, registrerer blitsen om kameraet har sensor i fullformat, APS-C eller APS-H. Blitsens zoomposisjon justeres så automatisk for å optimalisere blitsdekningen og ladningen som kreves per bilde.

Funksjoner for full kontroll
Andre funksjoner på Speedlite 430EX II omfatter første og andre gardinsynkronisering, eksponeringskompensasjon og ni egendefinerte funksjoner.

Tilbehør
Speedlite 430EX II kan brukes med følgende tilbehør som tilleggsutstyr: Canons kabel for atskilt kamerasko OC-E3 og Speedlite-brakett SB-E2. Kabelen for atskilt kamerasko har en praktisk, rask utløsings- og låsemekanisme og gir mer fleksibel blitsplassering med kablet tilkobling. Speedlite-braketten SB-E2 er spesialutviklet med tanke på bryllups- og pressefotografer, og gjør det mulig å montere Speedlite 430EX II på ene siden av kameraet. Det eliminerer skarpe, unaturlige skygger som kan oppstå på en side av motivet når kameraet brukes på høykant og blitsen er påmontert kameraet. Kabelen for atskilt kamerasko (OC-E3) er standardutstyr.

Speedlite 430EX II: Anb.utsalgspris inkl.mva 2.899,-
Salgsstart er juli 2008.










Canon - Speedlite 430EX II
Speedlite 430EX II
Canon

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu