Pressemelding
Dette er en pressemelding! Innholdet i denne teksten representerer ikke nødvendigvis foto.nos syn på innholdet.

InfoGrafikk satser på det profesjonelle fotomarkedet

InfoGrafikk AS, som er et ledende kompetansesenter for grafisk bransje satser nå på det profesjonelle fotomarkedet og er blitt PRO forhandler av Nikon og Canon.
Sarpsborg, 8.mai 2008

InfoGrafikk er i dag etablert som en av Norges ledende direkteforhandlere av Apple og Epson og kan nå i tillegg levere alle produktene fra Nikon og Canon til konkurranse-dyktige priser. Selskapet har ansatt Johann Klüwer, mangeårig leder av Fotosentralen i Oslo som fagansvarlig for den nye satsingen.

"Med satsingen på det profesjonelle fotomarkedet ønsker vi å få å bli en betydelig aktør innenfor dette markedet. Vi har gjennom 19 år bygget oss opp som en stor aktør innenfor print og publishingmarkedet og vi er i dag en av de største direkteforhandlere av Apple produkter og løsninger i Norge rettet mot bedriftsmarkedet. Vi leverer i dag produkter og tjenester rettet mot mediebransjen og vi har stor tro på at våre løsninger fra Nikon og Canon vil bli godt mottatt blant profesjonelle fotografer i reklame- og designbyråer, trykkerier, aviser, fotostudioer m.m", sier daglig leder Lars Erik Sundell i InfoGrafikk.

InfoGrafikk ble etablert i 1989 og har 20 ansatte og et bredt nettverk av samarbeidende konsulenter. Kundeporteføljen er primært i Oslo området. Selskapet hadde ifjor en totalomsetning på 60 millioner kroner. InfoGraikk har eget serviceverksted samt egen kursavdeling.

For ytterligere informasjon vennligst kontakt: Daglig leder Lars-Erik Sundell i InfoGrafikk på telefon 69 13 70 70

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu