Pressemelding
Dette er en pressemelding! Innholdet i denne teksten representerer ikke nødvendigvis foto.nos syn på innholdet.

Nikon knockout i TIPA Awards 2008

Nikon Europe hovet inn priser på den prestigetunge TIPA-prisutdelingen (Technical Image Press Association) for beste foto- og bildebehandlingsprodukter i Europa 2008. Tre Nikon-produkter ble utnevnt til best i sin klasse.
Speilreflekskameraet Nikon D300 ble utnevnt til beste D-SLR EXPERT i Europa i 2008, mens Nikon D3 ble anerkjent som det beste PROFESJONELLE D-SLRkameraet. TIPA utpekte også NIKKORs unike proffobjektiv 14-24mm f/2.8G ED AF-S NIKKOR som beste PROFF objektiv.

- Vi i Nikon er stolte og glade for å motta slike prestigetunge priser som TIPA Awards, sier Bjørn Mangset, Country Manager Nikon Norge. Det er hyggelig at Nikonproduktene får anerkjennelse for kvaliteten og den høye tekniske standarden. Det er ekstra stas når den kommer fra ekspertene hos Europas ledende fotografimagasiner.

Foreningen Technical Image Press Association (TIPA) ble grunnlagt i 1991 som en uavhengig, idealistisk assosiasjon av og for europeiske fotografi- og bildebehandlingsmagasiner. Med 31 medlemsmagasiner fra 12 land er TIPA den største og mest innflytelsesrike foreningen i sitt slag i Europa.

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu