Pressemelding
Dette er en pressemelding! Innholdet i denne teksten representerer ikke nødvendigvis foto.nos syn på innholdet.

Jordens Dag

Helt siden 1970 har Jordens Dag blitt markert over hele verden den 22. april. Derfor inviterer National Geographic deg til en fotokonkurranse der de ønsker å se hvordan ''Din Jord'' ser ut.
Bakgrunnen for markeringen var ønske om å sette fokus på natur- og miljøproblematikk, men også å hylle Jorden i all sin skjønnhet og overflod samt sette fokus på samspillet mellom mennesker og natur.

National Geographic Channel ønsker å bruke dagen til å øke forståelsen av den verden vi lever. Derfor inviterer vi deg til en fotokonkurranse der vi ønsker å se hvordan Din Jord ser ut.

I løpet av dagen kommer National Geographic Channel til å vise ulike dokumentarer om hvordan vår felles jord har det. Hvilke spor setter et gjennomsnittsmenneske på vår jord gjennom et langt liv? Og hva skjer hvis temperaturen på jorden øker med 1 grad er tema som blir tatt opp i løpet av dagen.

Nå venter National Geographic Channel på å se hva slags bilder som danner seg i ditt hode? Er det vår jord på sitt mest sjarmerende, med blomster sol og blå himmel du tenker på? Eller er det alle endringer jorden vår går gjennom som følge av hvordan vi mennesker behandler den, som opptar deg mest?

Innleveringsfrist er 22. mai.

________________________________________

Les mer her:
http://www.ngcnorge.com/walloffame/
National Geographic Channel / Roger Strandli Brendhagen - Jorden Dag
Jorden Dag
National Geographic Channel / Roger Strandli Brendhagen

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu