Pressemelding
Dette er en pressemelding! Innholdet i denne teksten representerer ikke nødvendigvis foto.nos syn på innholdet.

Multifunksjonelle skjermer fra ViewSonic

ViewSonic hever lista for fargegjengivelse med tre nye, multifunksjonelle skjermer.
Oslo, 31. mars, 2008

Overlegen fargeytelse er nøkkelordet i den nye VP50-serien som ViewSonic lanserer i dag. Først ut er 26-tommeren VP2650wb og 22-tommeren VP2250wb, begge i bredformat, samt den 19-tommer store VP950b i tradisjonelt 4:3-format.

De nye skjermene er i stand til å vise opp til 110 prosent av fargespekteret, basert på retningslinjene til National Television System Committee (NTSC) (VP2650wb). Til sammenlikning klarer de fleste CRT- og LCD-skjermer på dagens marked bare å vise 75 prosent av NTSCs fargespekter.

Den stilige VP50-serien benytter ViewSonic OptiColorTM teknologi, som gir økt presisjon og sikrer det bredeste tonale mangfoldet og høyeste fargeskalanivået for så vel kreative som kontorbrukere.

– ViewSonic har alltid basert seg på å levere innovative og konkurransedyktige visningsprodukter til brukere med varierte behov, sier Jarle Frizvold, Country manager i ViewSonic Norge. – OptiColor™-teknologien gir svært presis fargegjengivelse, noe som gir en langt bedre visuell opplevelse og økt nytte for avanserte brukere som er avhengige av levende farger, det være seg i grafisk design, filmvisning eller CAD/CAM. Og vi har ikke glemt brukerne som fortsatt foretrekker 4:3-formatet!

Den utvidede fargeskalaen understøttes av rask responstid, høy dynamisk kontrast og fire USB-porter, i en sjelden kombinasjon av høy-ende funksjoner til konkurransedyktig pris.

  • VP950b kombinerer 1280x1024 skjermoppløsning, 2ms responstid, 280 nits lysstyrke (typ) og 2000:1 dynamisk kontrastforhold (typ) i en av markedets mest funksjonsrike LCD-skjermer i tradisjonelt 4:3-format. Veiledende pris er kr 2 190,- eks. mva.

  • VP2250wb byr på 1680x1050 skjermoppløsning, 2ms responstid og 3000:1 dynamisk kontrastforhold (typ), noe som gir sylskarpe bilder og fantastisk fargekvalitet. Veiledende pris er kr 2 690,- eks. mva.

  • VP2650wb leder an med 1920x1200 skjermoppløsning, 3ms respons tid og 3000:1 dynamisk kontrastforhold (typ). Dette gjør skjermen i stand til å vise film i ekte høyoppløselig 1080p full HD-innhold med både flyt og fart. Pris ikke fastsatt.

VP950b og VP2250wb er nå tilgjengelig fra autoriserte ViewSonic forhandlere. VP2650wb ventes senere.

Alle de tre nye modellene i VP50-serien styres av PerfectSuiteTM Plus programvare, som sørger for enkel justering og fargekalibrering, administrasjon og tyverisikring for problemfritt vedlikehold og installasjon.

Alle skjermene støtter HDCP, er Windows Vista™ sertifisert og byr på avanserte ergonomiske tilpasningsmuligheter, med 4,7 tommer høydejustering, 120 graders rotering og mulighet til å vippe skjermen i flere retninger. Med ultrasmal ramme i ThinEdge™-design og integrerte monteringshull kan de nye modellene også enkelt settes sammen i flerskjermskonfigurasjoner for ethvert behov.

Skjermene følger de strengeste sikkerhets- og miljøstandardene, inkludert TCO og ENERGY STAR® og er laget med miljøvennlig materiell. ViewSonic’s LCD monitorer kommer med en tre års begrenset garanti på deler og fabrikasjon.

For mer informasjon og bilder av ViewSonic-skjermene, eller for å finne din nærmeste ViewSonic forhandler, vennligst gå til:
www.ViewSonic.com/lcd
ViewSonic - VP950b
VP950b
ViewSonic
ViewSonic - VP2250wb
VP2250wb
ViewSonic

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu