Pressemelding
Dette er en pressemelding! Innholdet i denne teksten representerer ikke nødvendigvis foto.nos syn på innholdet.

Workshop med Simon Cederquist torsdag 27/3

Interfoto tilbyr et 4 timers seminar med Simon fullpakket med lærdom, teknikkprat, kreative innspill og litt humor. Seminaret vil foregå på Fabrikken i Oslo den 27/3. Adressen er Nedregate 7 på Grünerløkka.Vi starter opp kl. 1000 og avslutter ca.1445. Seminaret tar for seg: Produktfoto, På location, og Motefotografering.
Høvik, 25. Mars 2008.

På forespørsel fra en rekke av våre kunder bringer Interfoto igjen Simon Cederquist til Norge.

Interfoto tilbyr et 4 timers seminar med Simon fullpakket med lærdom, teknikkprat, kreative innspill og litt humor. Seminaret vil foregå på Fabrikken i Oslo den 27/3. Adressen er Nedregate 7 på Grünerløkka.Vi starter opp kl. 1000 og avslutter ca.1445.

Det vil bli servert lett mat og drikke underveis.

Seminaret tar for seg: Produktfoto, På location, og Motefotografering.

Alt med en kombinasjon av Simons helt spesielle teknikk og hans verktøy Profoto blitsaggregat og Hasselblad H3D og Hasselblad software.

Bilettpris kr.1000,- eks mva

Vi gir deg rabatt på hele billettprisen ved senere kjøp av Profoto Blitsaggregat og lampehoder, eller Hasselblad H3D eller Hasselblad objektiver. Rabatten må trekkes fra et kjøp innen utgangen av Mai 2008.

Motefotografering for det nye årtusenet. Noen fotografer jobber hele tiden på grensen av det som er mulig og lager bilder som overrasker og berører. Simon O. Cederquist henter inspirasjon fra mange ulike kilder: tegneserier, filmplakater, reklame, kunst og mye mer, som han setter sammen på sin helt spesielle måte. Og han blander ikke bare ulike temaer. Du kan også si at han er motefotografenes Frankenstein, bare at han bruker datamaskinen sin som nål og tråd.
– Ideenemineervanligvis helt spesifikke. Jeg tenker på en scene, en positur, jeg tenker på en ting. Så må jeg bare finne en måte å realisere dette på. Teknikken han bruker, starter med at han fotograferer passende bakgrunner fra hele verden. Vel hjemme igjen fotograferer han modellene i et studio, og imiterer lyssettingen fra bakgrunnene, og så kombinerer han bildene til han blir fornøyd.


Web:
www.simoncederqvist.com
Mail:
simon@simoncederquist.com

Simon Cederquist -
Simon Cederquist
Simon Cederquist -
Simon Cederquist

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu