BioFoto midt-Norge

BioFoto MidtNorge holder medlemsmøte tirsdag 26. februar. Hovedtemaet er de nye etiske utfordringer som har oppstått i kjølvannet av den digitale revolusjonen
Tirsdag 26. februar er det medlemsmøte i Biofoto MN om etikk. Møtet avholdes kl. 18.30 i Suhmhuset på Kalvskinnet i Trondheim.

Hjelp til å finne fram? http://www.ntnu.no/ntnukart/

I kjølvannet av den digitale revolusjonen har det oppstått nye etiske utfordringer. Einar Hugnes innleder til diskusjon om etikk innen naturfotografi.Vi oppfordrer alle til å ta med egne og andres bilder som illustrerer dilemmaene og gråsonene vi møter i den digitale hverdagen. Styret presenterer forslag til etiske retningslinjer som har vært diskutert sentralt.

Interesserte kan ha glede av å lese reglene for Shell Wildlife Photographer of the Year-konkurransen:
http://www.nhm.ac.uk/visit-us/whats-on/temporary-exhibiti.../index.jsp



Det blir teknisk kvarter om utskrifter fra blekkskrivere.
Dag Nystuen fra Fotoimport orienterer og demonstrerer.


Vi minner om vårkonkurransen med tema Det er ikke gull alt som glimrer. Hver deltaker kan stille med maksimalt 5 bilder. Bildene kan være lysbilder (135-format) eller digitale bilder i jpg-format med maksimal størrelse 1024x768. Vinneren kåres på medlemsmøtet tirsdag 29. april.


Neste møte:

Tirsdag 25. mars 2008 foredrar Cathrine Hovdahl Vik fra Kunstmuseet i Trondheim om landskapsfotografi og landskapsmaleri . (Helga etter blir det besøk på Kunstmuseet med omvisning av Cathrine.) På medlemsmøtet får vi også presentert høyfjellslandskap ved klatrer og fotograf Gunnar Ferman


Hilsen styret

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu