Workshop med Jock Sturges

Nordic Light, International Festival of Photography, Kristiansund, ønsker velkommen til workshop med Jock Sturges 27.-30. April 2008 i Kristiansund. Dette er en unik sjanse til å lære av en mester.
Nordic Light ønsker velkommen til workshop med
Jock Sturges 27.-30. April 2008. Dette er en unik sjanse til å lære av en mester.

Det vakre landskapet på nord-vestlandet skal bli arena for å fotografere modeller i naturen. Vi får besøk av den verdenskjente portrett, mote og aktfotografen Jock Sturges som vil holde en fire dagers workshop i Kristiansund i regi av Nordic Light 2008.

Han vil legge stor vekt på å lære deltagerne å behandle, instruere og få det beste ut av modellen. Spesielt legger han vekt på den psykologiske utfordringen det er å fotografere akt og mote. Og videre hvordan dere kan få til et godt samarbeide og forhold med modellen slik at dere klarer å få modellen fra å “posere". Jock har med seg sin favorittmodell fra USA til workshopen.
Han vil også undervise teknikk og vil ta med seg sitt storformat kamera for å vise hvordan han jobber.

Sturges vil gå igjennom deltakernes medbragte bilder, diskutere komposisjon, valg av motiv og ellers snakke om fotografi. Dere vil fortløpende få tilbakemelding på arbeidet dere gjør under workshopen.

Dere må selv ta med kamera og laptop med de programmer som er nødvendig for å vise fotografiene dine på skjerm. Jock Sturges ønsker at dere på forhånd bestemmer dere for et objektiv som dere skal jobbe med under hele workshopen.

Ta med:
- Kamera
- Lap-top med programmer
- Opplettskjerm
- Bilder til gjennomgang. Det er ingen begrensning på hvor mange, men vi minner om at det legges vekt på hvordan du presenterer bildene du tar med. Du må ta med prints.
Workshopen slutter med at de beste fotografiene tatt av deltakerne under workshopen vises på storskjerm.
Prisen for workshopen er 4.700,- og lunsj er inkludert i prisen.
Det er et begrenset antall deltakere, så vær rask med å melde deg på.

________________________________

For mer informasjon:
www.nle.no

Jock Sturges, USA -
Jock Sturges, USA

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu