Gratis fotoforedrag med Erik Jalland


Wed 31. Oct 2007
Klokken 18:00, Lillesalen

Studentersamfundet er stedet for alle fotointeresserte å være onsdag 31. Oktober, kl. 18:00. Studentenes fotoklubb inviterer til gratis foredrag med portrett- og reklamefotograf Erik Jalland. Ett foredrag du ikke vil gå glipp av.

Erik Jalland blir dermed den neste i rekken av fotoklubbens foredragsholdere, en fotograf som har mye spennende å by på.

Den norskfødte fotografen har jobbet innen ulike felt i i over 15 år. Innen portrettfotografering, står han høyest, da han har tatt fotografert alt fra den slitne mannen på gata og synderen i fengsel, til de fleste idrettsstjerner, og kjendisikoner vi har hatt opp igjennom årene.

Han har også tidligere jobbet som både krigsjournalist og gjennom sine mange reiser og sin spesielle evne til å komunisere med mennesker fra alle samfunnslag og kulturer, har han opparbeidet seg en livserfaring og en innsikt i mennesket som er få forundt. Erik Jalland er også en mester innen mat og produktfotografering.
Denne kvelden vil det handle om ett møte med menneskene bak portrettene. Han vil både vise kommersielle portretter innen ett bredt spekter, og ett slideshow med musikk, som viser en blanding av portretter av byens løse fugler, og av himmelens skyer.

Møt opp og la deg bli inspirert!



Ons. 31. Oct 2007
Klokken 18:00, i Lillesalen

Det Norske Studentersamfund
Slemdalsveien 15
0369 Oslo
 -

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu