3 brukere får hver sin Fujifilm Finepix E900 til jul!

Fujifilm har vært så snille og gitt oss noen kameraer som premier som vi vil gi bort som julegave til noen av de flinke fotografene på foto.no. Blir det deg som får en ekstra overraskelse under juletreet iår?
Kameraene du kan vinne er av typen Fujifilm FinePix E900 Zoom, se Fujifilm Norges sider for mer info: http://www.fujifilm.no/default.asp?tf=y&gid=7&amid=6110

Den første premien går til årets fotograf som er den som har fått flest poeng tilsammen gjennom året på vår månedens bilde konkurranse.

Den neste premien går til en tilfeldig utvalgt fotograf som har fått en topp 10 plassering i samme konkurranse i en av årets konkurranser.

Og den tredje og siste går til en tilfeldig utvalgt fotograf som har sendt inn et bilde til månedens bilde konkurranse gjennom året.

Med dette håper vi også på å stimulere til at enda fler deltar til neste år. Allerede 1.januar starter innsendingen for 2007s første månedens bildekonkurranse og nå lover vi at vi vil ha premier til vinnerne hver eneste måned!

Trekningen av de heldige vinnerne offentliggjøres på julaften! Kanskje det vanker en ekstra julegave iår?

Dette skriver Fujifilm om E900:
FinePix E900 Zoom er det siste tilskuddet i den avanserte E-serien. Denne modellen er også den mest avanserte blant denne digitalkameraserien. Under det matte, svarte kamerahuset finner du en 5. generasjon Super CCD HR bildesensor i 1/1,6" størrelse med 9 millioner bildepunkter.
Mer info om premiene finner du på http://www.fujifilm.no/default.asp?tf=y&gid=7&amid=6110

God jul og lykke til!!

mvh foto.no-julenissen


 - Kanskje denne blir din
Kanskje denne blir din
 -

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu