Jubileum FDN 10 år

Markeringen av jubileet til foto.no skjer som et utvidet julebord med et bredt spekter av inviterte gjester i kveld (15.12.06). Bare tre av gründerne, CF Wesenberg, Bernard Hall-Falconer og Fabian T. Falch, kan være tilstede personlig, ettersom David Bruun-Lie bor på New Zealand for tiden.
Det har skjedde store forandringer i de 10 årene foto.no har eksistert. Men prinsippene som ligger til grunn for nettstedet er like aktuelle i dag som for 10 år side. Nettstedet skal fungere som et veikryss for alle typer interesse for fotografi, enten det handler om fotoamatører, fagfotografer, brukere eller bare nysgjerrige.

Den rent tekniske utviklingen illustreres godt ved å vise hvordan nettstedets fysike ansikt var i 1996 - mye plass og sparsomt med komponenter - mens dagens FDN derimot er tettpakket av komponenter på liten plass. Slik håper vi også at nettstedet fungerer for våre mange brukere - et innholdsrikt og interessant sted for mange sider ved fotografi, fra utstyr og diskusjonsforum til brukerinformasjon og ulike journalistiske betraktninger.

Vi som daglig arbeider med nettstedet ønsker alle våre bruker hjertelig tillykke med dette jubileet, for hadde ikke dere støttet oss og bidratt - ja så hadde det ikke vært noe jubileum heller.

På vegne av FDN:
David Bruun-Lie, CF Wesenberg, Bernard Hall-Falconer, Fabian T. Falch, Helle Cecilie Lauvstad (Styreleder) og undertegnede Robert Meyer (redaktør)
Fabian T. Falch - FDN 1996 og 2006
FDN 1996 og 2006
Fabian T. Falch

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu