foto.no vokser hver time

Vi får ofte spørsmål fra brukere og leverandører om hvor mye aktivitet det er på foto.no, gjerne kontra hvordan det er på andre norske foto-nettsteder. I oktober hadde vi et snitt på 1321 brukeroppdateringer i døgnet. Her presenterer vi noen av de viktigste tallene våre.
Hvor vi står i forhold til de andre foto-nettstedene i Norge vet vi ærlig talt ikke, men et par viktige poeng man bør se på om man skal sammenlikne statistikk er:

Det som bør være viktig for norske leverandører som ønsker å annonsere på nettet er hvor mange av brukerne som er norske. Vi har tidligere hørt fra enkelte av våre konkurrenter at halvparten av deres trafikk faktisk kommer fra utlandet, kanskje ikke noe stort pluss dersom man ønsker å annonsere ovenfor norske brukere. At vi har norske brukere gjenspeiler seg på aktivitetsnivået på sidene (se lenger ned)

En annen viktig faktor er hvorvidt det trekkes fra søk gjort av søkemotorer, f.eks. av Googles roboter. Dette kan være STORE tall. Vi trekker fra denne trafikken slik at vi presenterer reele sidevisninger gjort av brukerne våre. For eksempel hadde vi i oktober nesten åtte millioner sidevisninger (7.908.401). Men trekker vi fra søkemotoren som stod for nesten halvannen million av disse åtte (Google alene stod for 1.44 millioner) så har vi likevel 6.5 millioner sidevisninger.

Vi sier bare, se på aktivitetene på sidene, da får man også et reelt inntrykk av hvor stor trafikk sidene har, samt hvor aktive brukerne er.

<h3> For oktober har vi disse tallene å vise til: </h3>

959 nyregistrerte brukere = 31 nye brukere hver dag.

1367 nye annonser på bruktmarkedet
= 44 nye (ikke oppdaterte) annoner hver dag.

26347 kommentarer på bildekritikken/galleriet
= 850 kommentarer hver dag.

6827 nye bilder på bildekritikken/galleriet
= 220 nye bilder hver dag.

6428 innlegg på diskusjonssidene
= 207 innlegg hver dag

Har du spørsmål angående annonsering hos oss,
venligst kontakt oss på salg@foto.no







 - Christiania Jern-Trappefabrik
Christiania Jern-Trappefabrik
cf-wesenberg@foto.no -
cf-wesenberg@foto.no

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu