Pressemelding
Dette er en pressemelding! Innholdet i denne teksten representerer ikke nødvendigvis foto.nos syn på innholdet.

DITT BLINKSKUDD PÅ LERRET!

Allkopi har lansert den unike webtjenesten www.allkopiprivat.no, hvor du kan få dine digitale bilder trykket på lerret (hvis ønskelig også spent på blindramme) eller som plakat i valgfrie størrelser fra 40x40 cm opp til 100x140 cm.
Den brukervennlige tjenesten sørger for at du kjapt og enkelt får bestilt og tilsendt ditt eget mesterverk!

På www.allkopiprivat.no kan du lage unik personlig kunst av dine beste digitale bilder. Allkopi gir deg muligheten til å dekorere med dine beste bilder enten som kunst på lerret eller plakat på PVC plate. Ønsker du å sette et kunstnerisk preg på bildet kan vi på Allkopi legge på grafiske effekter som Pop Art (Andy Warhol effekt 1x1, 2x2 eller 3x3), svart/hvit, svart/hvit ”highlight” eller rutenett. Våre grafikere kontrollerer alle bilder manuelt og sørger for at bildet ditt blir gjengitt på best mulig måte.

Har du lyst til å bevare minnene på en annen måte kan du på www.allkopiprivat.no laste ned programvaren Minefoto og lage fotoalbum fra ferien, kalendere, tidsplanleggere eller skoledagbok med personlige bilder og tekster. Hjemmesiden er svært brukervennlig og betaling gjennom Paynet sørger for at transaksjonen er sikker.

Allkopiprivat.no tilstreber å ha den beste løsningen for privatpersoner for produksjon av album, kalendere, plakater og ”kunsttrykk”. Allkopiprivat.no er en tjeneste levert av Allkopi som er Norges ledende leverandør av grafiske tjenester, noe som sørger for topp kvalitet og lave priser. Vi har halv pris på montering av lerret på blindramme ut oktober, så ikke nøl med å besøke www.allkopiprivat.no i dag for bestilling.
 - Jakob Pop-art 2x2
Jakob Pop-art 2x2
 -

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu