Pressemelding
Dette er en pressemelding! Innholdet i denne teksten representerer ikke nødvendigvis foto.nos syn på innholdet.

PENTAX NYHET - K10D

PENTAX K10D Et semipro digitalt systemkamera, som kombinerer 10,2 mill. bildepunkter med den absolutt nyeste teknologi for maksimal bildekvalitet.
PENTAX Corporation har gleden av å introdusere PENTAX K10D digitale systemkamera. Dette kamera kombinerer hele 10.2 mill. bildepunkter med ny avansert teknologi som PENTAX originale bildestabiliseringssystem (SR = Shake Reduction) og fornuftige funksjoner for avanserte fotografer og erfarne hobbyfotografer.

Utviklet som et resultat av PENTAX stadig økede kvalitetskrav og ønske om høyere oppløsning, kombinerer K10D 10.2 mill bildepunkter en rekke avanserte funksjoner og en serie forbedringer i alle deler av den digital fotograferingen. PENTAX mener at selv om noen av disse teknologiske forbedringer ikke alltid vises i produktets spesifikasjoner, gir de en betydningsfull forskjell i det endelige bilderesultatet. Viktige trekk inkluderer PENTAX egenutviklede bildestabilisering for å redusere uheldige effekter av kamerabevegelse, en nyutviklet A/D konverter laget for å konvertere store datamengder nøyaktig og hurtig, samt en avansert ”bildemotor”, eksklusivt designet for K10D

K10D er også utstyrt med en rekke karateristiske trekk og funksjoner, laget for å assistere fotografen på en rekke forskjellige områder innenfor avansert fotografering. Dette inkluderer et nytt CCD-støvfjerningssystem (DR = Dust Removal), PENTAX originale eksponeringssystem for sikker gjengivelse av fotografens kreative intensjoner og en pålitelig, støv- og vannmotstandig kamerahuskonstruksjon. Alt kombinert for å imøtekomme avanserte fotografers ønsker om eksepsjonell bildekvalitet og et solid verktøy.

Leveringstid: Medio november 2006
Prisantydning: Kr. 10 000,- inkl. mva

Ytterligere opplysninger; http://g4773348.flexiweb.no/article/1575/
Fovi AS - 22 58 80 80
 - Pentax K10D
Pentax K10D
 - Pentax K10D bak m/ batt.grep
Pentax K10D bak m/ batt.grep

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu