Pressemelding
Dette er en pressemelding! Innholdet i denne teksten representerer ikke nødvendigvis foto.nos syn på innholdet.

Nytt digitalkamera fra CASIO

Casio Europa introduserer EXILIM Card EX-S770 i det norske markedet. Digitalkameraet er siste tilskuddet til den stilige serien av EXILIM digitalkameraer.

. Dette er et kraftig kamera med superskarp LCD-skjerm i bredformat og fullpakket med avanserte funksjoner. EX-S770 har blant annet datalagringsfunksjon for å se data fra PC på kameraskjermen, hvilket gjør det mulig å overføre data fra PC til kameraet – inkludert dokumenter, e-post og nettsider.

EX-S770 er et smart utseende digitalkamera med 7,2 megapikslaer. Kameraet har Casios superskarpe 2,8” LCD-skjerm i bredformat, men har beholdt den ultraslanke kredittkort-størrelsen til sine forgjengere. Den imponerende bredformatskjermen har 230.000 piksler, som tydelig gjengir bilder og informasjon ned til den minste detalj. Det kan skryte av en maksimal lysstyrke på 1100cd/m2 - mer enn lyssterkt nok til å se utendørs på en solfylt dag. Casio har også lagt til nye funksjoner for å få mest mulig ut av EX-S770’s nye bredformat skjerm.

Det rustfrie stålhuset til EX-S770 er elegant i designet og enkel i bruk, samtidig som det viderefører det slanke skjønnhetsinntrykket som EXILIM Card-serien er kjent for. EXILIM Card EX-S770 kommer i tre spennende farger: premium silver (sølv), blazing red (rød) og graphite blue (blå).


Nye funksjoner

Datalagringsfunksjon
Den medfølgende Data Transport programvaren gjør at data fra PC – inkludert dokumenter, e-post og nettsider – kan konverteres til JPEG-format og overføres til kameraet. F.eks vil turistattraksjoner og kart som brukeren har slått opp på Internett kunne vises på kameraskjermen, hvilket eliminerer behovet for å bære med seg en guidebok. Kameraet har også Photo Transport for overføring av bilder lagret på PC til kameraet.

Bredformat video
I tillegg til høykvalitets VGA-kvalitet video i MPEG4-format kan EX-S770 ta opp
video i 16:9-format, kompatibelt med bredformat TV-skjermer.


Nøkkelfunksjoner for overlegen ytelse

- 7.2 millioner effective piksler; 3X optisk zoom
- Superskarp 2.8” breformat LCD-skjerm
- Anti Shake DSP for reduksjon av uskarpheter som følge av ustø hender eller bevegelser i motivet
- BEST SHOT-funsjonen gir førsteklasses fotoresultater, ganske enkelt ved å velge ett av 35 eksempelbilder som ligner mest på den aktuelle opptakssituasjonen

Mer info om EXILIM digitalkameraer på: www.exilim.de/no
 -
 -

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu