Pressemelding
Dette er en pressemelding! Innholdet i denne teksten representerer ikke nødvendigvis foto.nos syn på innholdet.

Minste kompaktkamera med 10 x zoom og Vibrasjonsreduksjon

Med 10x zoom er ingen ting for langt unna, og kombinert med sensorbasert Vibrasjonsreduksjon kan du ta skarpe bilder på stor avstand. Alt dette i et hendig og smidig kamera med dreibar, lyssterk optikk f/3,5 i hele zoom-området gjør S10 til det perfekte kameraet for skogsturen, seilturen eller konserten.
Oslo, 24. august 2006 – COOLPIX S10 kombinerer kraftig fotoytelse, 10x zoom og stilig, dreibart design i et kompakt format som gjør det lett å ta perfekte bilder fra alle tenkelige vinkler, samtidig som du lett kommer nært innpå motivet.

COOLPIX S10 har et 38-380 mm (tilsvarer 35 mm) 10x Zoom-Nikkor-objektiv som gjør det enkelt å ta alt fra portrettbilder til detaljrike og livfulle panoramabilder. Ettersom objektivet er dreibart kan brukeren la fantasien løpe fritt – holde kameraet over hodet for å fange opp det som skjer foran publikum, eller fotografere nedenfra for å få et annet perspektiv. Den store, lyse 2,5 toms LCD-skjermen med 170 graders betraktningsvinkel gjør det lett å komponere bildet.

Kameraet er dessuten utstyrt med sensorbasert VR (vibrasjonsreduksjon), noe som gir bedre skarphet i mange situasjoner. COOLPIX S10 har økt lysfølsomhet opptil imponerende ISO 800, noe som gir bedre resultater i dårlig lys også ved forlenget eksponering, og kameraet kan dessuten utnytte raskere lukkertider ved fotografering av motiv i bevegelse. COOLPIX S10 har også tre unike bildeinnovasjoner – ansiktsprioriterende AF* som automatisk oppdager og stiller inn fokus på menneskers ansikt i bildene, avansert korrigering av røde øyne som automatisk tar bort røde øyne som følge av blitsbruk, og Nikon D-Lighting, som kan redde undereksponerte bilder eller bilder med for sterkt motlys. S10 har også PictBridge funksjonalitet, noe som innebærer at det ikke behøves noen datamaskin for utskrift.

Det finnes sammenlagt 15 motivtyper å velge mellom, fire av dem omfatter også en motivassistent, som hjelper fotografen til å skape en mer attraktiv komposisjon. COOLPIX S10 er også utstyrt med Nikons Pictmotion-funksjon som gjør det enda morsommere å fotografere. Kombiner bilder, filmer, musikk og visuell stil for å lage automatisk audiovisuelle bildefremvisninger i kameraet. LCD-skjermen i COOLPIX S10 har en imponerende vid betraktningsvinkel, hele 170 grader, slik at alle kan samles og se på Pictmotion-framvisningene sammen. COOLPIX S10 leveres med Nikons eksklusive Picture Project som er en kraftig og brukervennlig programvare som gjør det enklere å overføre, ordne, redigere og dele fotografier.

COOLPIX S10 ventes i handelen i september.
Pris: 3590 kr

  • Ansiktsgjenkjenningskapasiteten kan begrenses i enkelte situasjoner.

For pressbilder på Nikon D80, vennligst besøk http://press.nikon.se eller ta kontakt med
Scott Brügmann
Telefon: 67 82 74 05 eller e-post: brugmann@nikon.no
For ytterligere informasjon, ta kontakt med:
Vegar Berg, produktspesialist profesjonelle produkter
Telefon: 67 82 74 06 eller e-post: berg@nikon.no
Bjørn Mangset, Country manager Norge
Telefon: 67 82 74 01 eller e-post: mangset@nikon.no
www.nikon.no
 -
 -

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu