Pressemelding
Dette er en pressemelding! Innholdet i denne teksten representerer ikke nødvendigvis foto.nos syn på innholdet.

Nikon vant to viktige EISA-priser.

Nikon Europe vant to av de viktigste EISA-prisene for beste produkt 2006–2007. Nikon D200 ble kåret til årets kamera, og Nikons U Point-teknologi / Capture NX-programvare vant i kategorien for beste fotonyhet i Europa.
De to prisene – for to svært ulike produkter – viser Nikons satsing på å tilby et utvalg av klasseledende produkter som foretrekkes av profesjonelle kamerabrukere over hele verden på grunn av sin kvalitet, variasjon og totale ytelse.

– Vi er særlig tilfredse med at D200 ble årets kamera 2006–07, sier Bjørn Mangset, country manager i Nikon Norge as. – Det er et produkt som er essensen av alt Nikon står for, en kombinasjon av avansert teknologi og overlegen kvalitet.
Med banebrytende systemer og teknologi som maksimerer både kvalitet og produktivitet, utgjør prisvinnerne D200 og Nikons U Point-teknologi / Capture NX meget attraktive løsninger for fotografer som vil ligge i forkant av utviklingen.

EISA-prisene, som er de viktigste i bransjen, bekrefter det utmerkede forholdet Nikon har til det profesjonelle fotomiljøet, som er vant til store tekniske fremskritt med hver ny Nikon-produktfamilie, slik som med D200. Ved EISA-prisene 2005–2006 vant Nikons kameraer D2X og F6 i klassene for henholdsvis årets profesjonelle kamera og årets analoge kamera.

Dommerne for EISA 2006–2007 roste Nikon D200 som “et semiprofesjonelt digitalt speilreflekskamera med en 10,2-megapiksels CCD-brikke som setter en ny standard for denne kameraklassen.”

De la til: ”Forholdet mellom pris og ytelse er meget gunstig. Nikon D200 vil tilfredsstille både avanserte amatørfotografer og profesjonelle brukere i de fleste henseender. Balansen mellom støy, skarphet, dynamiske egenskaper og fargegjengivelse er 100 % optimert for profesjonell fotografering og bildebehandling.”

Om pristildelingen til Nikon Softwares U Point-teknologi, som inngår i Nikons nye bildebehandlingsprogramvare Capture NX, sa EISA-dommerne: “U-Point gir fotografen unike verktøy til å kontrollere fargetone, nyanse, lysstyrke og kontrast. Uten behov for utvalg eller maskering er det nå lett å justere individuelle fargeområder i bildet. Denne kraftige teknologien fungerer med alle JPEG-, TIFF- og NEF-bildefiler, og gir mulighet for justering av lag samtidig som den opprinnelig filen bevares. De endelige resultatene kan eksporteres i NEF-format.”

For mer informasjon, vennligst kontakt:

Bjørn Mangset
Nikon Norge
Martin Lingesv. 17
Postboks 1, N-1330 Fornebu
Tlf: 67 82 74 00
Faks: 67 82 74 50
E-post: mangset@nikon.no

 -
 -

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu