Fotografi og FOTOdotNO - et unikt samarbeid !

FOTOdotNO as og Fotografi as har inngått en intensjonsavtale om samarbeid. Vi er begge ledende leverandører på hvert vårt område, og vi ser klare fordeler i å trekke nytte av hverandres kompetanse og erfaring. Målgruppen vi henvender oss til er den samme: Fra alle som jobber proffesjonellt med fotografi, kunstneren, leverandøren og den jevne amatør. FOTOdotNO forsterker dermed sin posisjon som den eneste daglig oppdaterte portal mot FOTO-NORGE !
Web og fagblader er to av de viktigste vekstområdene i dagens mediamarked, og begge parter er følgelig opptatt av nyttiggjøre seg de synergieffekter som dette samarbeidet vil gi.

I praksis vil avtalen innebære at FOTOdotNO også blir Fotografis eget
nettsted. Bladet vil umiddelbart trekke nytte av en opparbeidet og meget
populær fotosite, og dessuten kunne utvikle sin webpublisering i et faglig
meget ressurssterkt miljø.

FOTOdotNO er i dag et av de få nettsteder hvor brukerne selv kan delta aktivt. Gratis bruktmarked. Diskusjonsforum, bildediskusjon og ferskenyheter – for å nevne noen av det du finner på FOTO.no

Fotografi kunne tilføre FOTOdotNO stor redaksjonell tyngde og erfaring, et stofftilfang som vil favne alt fra nyheter til produkttester.

Vi tror dette er en konstellasjon som vil få stor tyngde i markedet.
Samarbeidet, som allerede er operativt, innebærer at Fotografi går inn som medeier i FOTOdotNO.


På bildet
Fra venstre : Bernard Hall-Falconer (design/utvikling), David A Bruun-Lie (databasedesign/utvikling), CF-Wesenberg (web.red.), Tore Holter ( Fotografi red.) og Fabian Roan (ISP-drift)

 -

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu