Canon BJC-8200:

Bedre, billigere, raskere og stillere
Endelig ser det ut til at Canon vil klare å matche Epson på blekkskrivere med fotorealistisk utskriftskvalitet. Under en pressekonferanse i Amsterdam nylig, presenterte de BJC-8200, en seks fargers A4-skriver med lyse fargenyanser av magenta og cyan i tillegg til normale toner av cyan, magenta, gul og svart.
En direkte sammenligning med Epson Stylus Photo 750 viste at BJC-8200 er betydelig raskere og stillere, med en utskriftskvalitet som er fullt på høyde med sin arge konkurrent. Prisen blir også hyggelig, kun 4.000 kroner. Driftskostnadene blir et vesentlig salgsargument for BJC-8200, siden den har seks separate blekkpatroner som kan skiftes separat. Det gir 100% utnyttelse av blekket og skriveren blir dermed vesentlig billigere i drift. Et nytt fotopapir med superblank overflate blir også lansert samtidig.
Med tilbehøret IS-52 kan skriveren dessuten gjøres om til en 600 dpi skanner, trolig den billigste skanneren du kan få. Den eneste ulempen med IS-52 er at du kun kan skanne papirark, ikke objekter, bøker og lignende.
BJC-8200 er ventet til Norge i løpet av februar og vi kommer tilbake med en test så snart skriveren er tilgjengelig.
Tekst: Kai Thon
 -

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu