Dette nummer av Fotografi som er i salg.

I Fotografis store sommernummer kan du blant annet lese et eksklusivt intervju med den engelske reklamefotografen Nick Knight, den mest toneangivende på 90-tallet. Dessuten tester av de nye 3 megapixel kameraene og Minolta og Canon scannere og printere.
Nick Knight er en ekstremt mediesky fotograf, men Fotografi har fått et intervju med ham hvor han blant annet snakker om sine egne bilder og den nye web-siten som lanseres i disse dager. For alle som skal ta med kamera på reise i sommer gir Otto von Münchow en rekke råd om utstyr og hvordan du nærmer deg dine motiver.
Jon Bjørnsens bok "Ser du meg" har fått stor oppmerksomhet, og i et intervju med Fotografi forteller han om hvordan han har arbeidet digitalt med bildematerialet. Her er det nok en del synspunkter som vil vekke debatt.
Paris er kanskje den mest spennende fotobyen i Europa, men det er ikke den letteste jobben i verden å finne frem til galleriene i Paris. Michael Dee som kjenner Paris meget godt guider deg til de beste galleriene.
I Fotografis store filmtest som tester alle lysbildefilmene på markedet har vi nå kommet frem til fjerde del hvor vi tar for oss 800-3200 ISO filmene. I tillegg har vi testet første batch av de nye 3 megapixelkameraene, og Canons nye og supre fargeprinter.
 -

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu