Offisielle priser på Nikon D1x/D1h

Interfoto har nå fastsatt de norske prisene på Nikons nye digitalkameraer, Nikon D1x og D1h. Ikke uventet velger Nikon en aggressiv prispolitikk når de nye kameraene slippes. Det ser også ut til at begge kameraer er i rute, får vi vite på informert hold.
Nikon D1X, modellen med 17 MB bildefiler, oppgis til en veil. butikkpris på ca. kr. 73.000 inkl. mva. Pressemodellen, Nikon D1H, skal koste vel. ca. 48.000, også det inkl. mva. Dermed prises D1H betydelig lavere enn Nikon D1, før denne ble satt ned. Hva norske butikker vil legge seg på når leveringssituasjonen blir normal, skal bli interessant å se. Med disse prisene er det klart at krigen fortsetter, og det blir spennende å se hva konkurrentene legger seg på.

Vi tror at Nikon D1X vil vurderes opp mot alternativer som digitale bakstykker i en høyere prisklasse, etter å ha sett ferske opptak med demo-komeraet til Interfoto under Fotografi 2001. Nå spørs det bare på produksjonseksemplarene og hva dommen blir. Den som skal ha digitalt kamera for reportasje eller studio går uansett en het sommer i møte.
 -

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu