VANN -PRISUTDELING i dag kl 18:00

Prisutelingen har blitt utsatt p.g.a. at medisinerstudentene som var med å arrangere konkurransen hadde eksamen. Den nye datoen er nå spikret til den fredag 9. november og vil begynne klokken 18.00 i FOTOdotNO's lokaler i Hausmannsgaten i Oslo. ( Kolonihaven Studio) Alle er hjertelig velkomne!
Du kan se alle bildene ved å velge 'Konkurranse VANN' fra menyen til venstre, og så 'Se de 50 finalistene'. Bildene vises i ingen spesiell rekkefølge.



De bilder som juryen mener ikke holder seg til temaet

" Temaet for fotokonkurranse er VANN, og fotografene står fritt til å assosiere rundt dette. Vinneren vil
bli kåret på bakgrunn av hvordan hun / han har klart å formidle hva vann er for oss levende vesener."

Juryen har lagt vekt på følgende :
Hva bildene å formidler !
Altså hva vann er for oss levende vesener.

Derfor kan det tenkes at noen av de bilden som har markert seg ikke har kommet med i finalomgangen, på bekostning av andre bedre bidler som tolker budskapet.

Juryen merker setg at det var 176 biler som kunne ha fått premie i hvilken som helst fri konkuuranse, men som faller ut, fordi bildet ikke holder seg til foruttsettningene for deltagelse som var ( nok en gang) : Hva vann er for oss levende vesener.



Finalistene bes også om å sende inn større versjoner av bildene sine til oss i FOTOdotNO da 20 av bildene vil bli trykket og hengt opp på en utstilling. Finalistene mottar mail om dette...



 -
 -

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu