Lexmark overtar ledertrøya?

<STRONG>I det knallharde skrivermarkedet lanserer Lexmark fem nye blekkmodeller som påstås å slå beina under konkurrentene. Den mest avanserte av de fem nye modellene plasserer 3 pikoliter store dråper med en oppløsning på 4800 x 1200 punkter pr tomme. Dette skal gjøre den nye Z65 i stand til å gi perfekt detaljgjengivelse, livlige farger og penere fargeoverganger. </STRONG>
<EM>Av Jan-Frode Nordli</EM><BR>
Z65 klarer en utskriftshastighet på opptil 21 sider i minuttet i sort/hvitt og opptil 15 sider i minuttet i farger, noe som gjør den til en av de raskeste i verden. Den skulle derfor passe bra i utskriftsmiljøer med stor sideproduksjon. Skriveren skal være like god til å produsere knivskarp tekst som suverene fotoutskrifter
Skriveren kan produsere den tidligere nevnte oppløsningen i sort/hvitt og farger på fotopapir, blekkskriverpapir og transparenter, samt 4800 x 600 punkter pr tomme på vanlig papir. Fleksibiliteten økes ved at den har to papirmagasiner slik at du kan ha to forskjellige pairtyper tilgjengelig uten at du må bort til skriveren for å skifte papir. Z65 er derfor ideell både for småbedrifter, hjemmekontoret og for den som vil skrive ut fotografier.
<BR><STRONG>Tenker selv?</STRONG><BR>
Lexmarks papirtypeføler (PrecisionSense(tm)) registrerer automatisk hva slags papir som ligger i den fremre papirskuffen, og justerer skriverprogramvaren slik at utskriften blir så god som mulig. Den automatiske patronjusteringen sørger for at utskriftsresultatene blir optimale uten manuell innstilling.
Fotoutskrifter forbedres ved bruk av regionale fargetabeller. Lexmark har tatt konsekvensen av at fargepreferanser varierer mellom geografiske områder, og har utviklet tilpassede fargetabeller som installeres etter brukerens geografiske innstillinger. Dermed vil utskriftsresultatene gjenspeile lokale preferanser for fargegjengivelse.
<BR><STRONG>Prisgunstig</STRONG><BR>
Z65 kan brukes i Windows- og Mac-miljøer og kommer i to forskjellige utgaver: Z65 som brukes med USB-kabel og Z65n som er ferdig utstyrt med Ethernetgrensesnitt og kan kobles rett i nettverk - og kan deles lett av flere brukere - enten det er hjemme eller på jobb. Z65 forventes å koste 1.995,- med mva og Z65n kr. 2.495,- inklusive mva i butikken.
I løpet av april vil Z65 versjonene og de fire andre modellene i lanseringen være tilgjengelig. Z55, Z45, Z35 og Z25 har i varierende grad litt svakere spesifikasjoner i forhold til Z65, og ventes å få salgspris i området fra kr 1.495,- og ned til kr 695,- inklusive mva.
 -

mer info Mer info:
Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu