Ny Hasselblad produktkatalog

Mange har ventet lenge på den, og nå er den endelig klar – en ny produktkatalog fra Hasselblad! Katalogen gir en full presentasjon av flotte Hasselblad-produkter, og er et kunstverk i seg selv! Du får den gratis tilsendt her...
Katalogen omfatter Hasselblads V-System, som inkluderer følgende kameraer; 501CM, 503CW, 555ELD, 203FE, 205FCC, 905SWC og Flexbody. Dette er kameraer som kombinerer tradisjonelt håndverk med ny teknologi. Resultatet blir enestående bildekvalitet og topp ytelse hver gang.

En av de største fordelene med V-Systemet er at det er modulbasert, noe som betyr at man kan bygge sammen et kameraoppsett som passer best for ulike behov. Systemet innbefatter mange ulike kameramodeller, objektiver og en lang rekke tilbehør.

Den nye katalogen for Hasselblad V-System er en praktfull presentasjon som presenterer produktene i en smakfull innpakning. Katalogen fyller i overkant av 80 sider som foruten produktpresentasjoner er spekket med flotte bilder tatt av anerkjente fotografer fra hele verden.

Ønsker du å få tilsendt den nye katalogen kostnadsfritt? Send oss en <A HREF="mailto:espen.torhaug@interfoto.no">mail</A> med navn og adresse så vil vi sende deg katalogen umiddelbart.
 -
 -

mer info Mer info:
Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu