Pressemelding
Dette er en pressemelding! Innholdet i denne teksten representerer ikke nødvendigvis foto.nos syn på innholdet.

Nytt kompakt digital kamera fra Casio

TOKYO, JAPAN, JULY 24, 2003 -- CASIO COMPUTER CO., LTD. annonserte i dag en ny modell til den eksisterende serien av QV Digitale Kameraer. Det nye kameraet er QV-R40 med en oppløsning på 4.0 megapiksler . QV-R40 har en oppstartstid på 1 sekund og dette sammen med den markedsledende 0,01 sekunds utløserfølsomheten, gjør at du fanger de spesielle øyeblikkene hvor og når de oppstår.
CASIO introduserte 0,01 sekunds utløserfølsomhet i fjor med det høyoppløselige 4.0 megapiksel kameraet QV-R4 og 3.0 megapiksel kameraet QV-R3. Disse tilintetgjorde et av de største ankepunktene mot digitale kameraer frem til da. Muligheten til å fange motiver omtrent i det øyeblikket de oppstår, sammen med 3X optisk zoom, gjorde disse modellene til de foretrukne digitale kameraene i kompaktklassen verden over.

Det nye QV-R40 er oppfølgeren til QV-R4, og er fullpakket med finesser. QV-R40 setter standarden for hurtighet kombinert med utførelse, med en ny ekstremt hurtig teleskoplinse med 3X optisk zoom og en høyhastighetsoppstart som er 1 sekund raskere enn QV-R4. Avspillingen er også raskere på det nye QV-R40 hvor du kan gå gjennom bildene dine på skjermen i en hastighet av 0,1 sekund pr. bilde. QV-R40 har også to nye knapper for direktevalg, REC og PLAY, som starter kameraet direkte. Dette gjør at selv den mest uerfarne digitale kamerabrukeren kan betjene det nye QV-R40 med største selvfølgelighet. Kompakt, stappet med finesser og likevel enkelt i bruk, gjør QV-R40 klar til å sette ny standard for hurtighet og utførelse i det kompakte digitale kameramarkedet.


• 4 millioner effektive pikslers CCD, 3X optisk zoom
• 1 sekunds oppstartstid
• 0,01 sekunds utløserfølsomhet
• Direkte REC/PLAY funksjonsknapp
• 0,01 sekunds avspillingstid per bilde
• 5-punkts Multi Autofokus
• Kompakt og elegant kropp i aluminium
 -
 -

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu