Pressemelding
Dette er en pressemelding! Innholdet i denne teksten representerer ikke nødvendigvis foto.nos syn på innholdet.

Kredittkort kamera

Casio lanserte i slutten av august nytt digitalkamera i kredittkort format.
EXILIM er digital kameraene som fullstendig har revolusjonert digital fotografering, med et nytt design som gjør det så enkelt å nyte fordelene av å ha et kamera som kan tas med overalt. Kombinasjonen mellom fremragende portabilitet og høy yteevne, har gjort det slanke EXILIM ZOOM kameraet til standarden i skiftet til kompakte og slanke modeller i dagens digitale kameramarked.

Det nye EX-Z4 inneholder den første høyoppløselige 4 megapiksels CCD brikken i EXILIM familien. Resultatet er et kraftig 3X optisk zoom kamera som du kan ta med deg overalt.

<B>3X optisk zoom i en slank aluminiumskropp</B>
Det nye EX-Z4 pakker et kraftig 3X Optisk zoom objektiv inn i en stilig og kompakt pakke som måler kun 87 mm x 57 mm x 23,1 mm (19,7 mm på det tynneste).

Høyoppløselige bilder på 4 megapiksler
CCD brikken til EX-Z4 er på 4 megapiksler og gir nye og enda bedre detaljer i landskapsbilder samtidig som det gir en utsøkt skjønnhet og presisjon under alle andre forhold.

<B>Hurtighet</B>
Med en oppstartstid på 1,6 sekunder og en 0,01 sekunds utløserfølsomhet, er EX-Z4 raskere enn noen gang. En ny Pan Fokusfunksjon eliminerer behovet for å fokusere, noe som gir enda raskere responstid. Muli-Autofokus velger automatisk en av 7 forskjellige fokuspunkt for å forsikre om at bildet alltid er riktig fokusert.

<B>Innbygget høyttaler for lyd på video</B>
Bilde med lyd og diktafonmuligheter er lagt til og videofunksjonen har blitt utvidet til å tillate videosnutter på opptil 60 sekunder. En 2 ” skjerm og innbygget høyttaler gjør at du kan nyte avspillinger av både bilder og video. Du kan også velge lyd ved oppstart, selvutløseren og andre funksjoner.

<B>Designet og konstruert for å være enkelt i bruk</B>
En konstruksjon som krever lite strøm har utvidet batterilevetiden til å tillate ca. 540 bilder (i serie). Andre funksjoner er bla. lynraske avspillingsmuligheter som gjør at du kan se gjennom bilder i en hastighet av 0,1 sekund per bilde. I tillegg har EX-Z4 den etter hvert så kjente Casio-funksjonen BESTSHOT, som bruker forhåndsinnstilte motiver for å hjelpe til med å sette kamerafunksjonene raskere og enklere.
 -
 -

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu