Pressemelding
Dette er en pressemelding! Innholdet i denne teksten representerer ikke nødvendigvis foto.nos syn på innholdet.

Lexar lanserer verdens største CF-kort

Lexar lanserer nå verdens første og eneste 4GB Compact Flash minnekort. Compact Flash er den mest utbredte standarden for lagring av bilder i digitale kameraer.
Dagens digitale kameraer tar bilder med ekstremt høy oppløsning, noe som legger en stor belastning på minnekortene, og ikke minst hastigheten på minnekortene. Med minnekort fra Lexar slipper man lang ventetid for at bildene skal lagres på kortet - noe som gir tid til å ta flere bilder.

Kortet har en skrivehastighet på 40x, noe som betyr en overføring fra kamera til kort på hele 6 megabytes pr. sekund. Kortet er også utstyrt med Write Acceleration-teknologi, som gjør det mulig å oppnå enda høyere hastigheter dersom kameraet støtter teknologien. Det nye Compact Flash-kortet fra Lexar er et Type II-kort, og krever et kamera som støtter FAT32-filsystem.

Det nye kortet er spesielt utviklet for profesjonelle brukere og kan lagre ca 600 bilder i RAW format tatt med et 6 megapixel proff kamera. Amatører som tar bilder med lavere oppløsning kan lagre opp til 45 000 JPEG bilder på dette kortet. Antall bilder avhenger av kameraets innstillinger og oppløsning.

Nok en gang leder Lexar Media an i utviklingen av minnekort ved å levere det største kortet på markedet. Mange profesjonelle fotografer har et reelt behov for ekstraordinær lagringskapasitet. Reklame, bryllup, kjendis, mote og sports fotografer tar ofte hundrevis av bilder av gangen, og mange tar bilder i RAW og TIFF format for å få best mulig kvalitet. Fordi profesjonelle kameraer kan generere RAW filer på i overkant av 15MB er høykapasitets Compact Flash minnekort nå en nødvendighet.

4GB kortet er nå tilgjengelig i Norge og har en veil pris på 15 999,- (inkl mva.)
 -
 -

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu