Pressemelding
Dette er en pressemelding! Innholdet i denne teksten representerer ikke nødvendigvis foto.nos syn på innholdet.

Memory Stick og Memory Stick Pro fra Lexar

Lexar Media lanserer Memory Stick Duo og Memory Stick PRO Duo. Den nye Memory Stick Duo og Memory Stick PRO Duo vil være en tredjedel av størrelsen og havparten av vekten til standard Memory Stick
Dette gjør dem ideelle for mobiltelefoner, kompakte digitale kameraer og mobile elektroniske produkter. Lexar Media's Memory Stick Duo og Memory Stick PRO Duo vil integrere selskapets patenterte controllerteknologi for å oppnå best mulig ytelse.

Lexar Media har samarbeidet med Sony om Memory Stick formatet i over tre år. Sony lanserte Memory Stick i September 1998. I April 2000, signerte Lexar Media og Sony en felles avtale som gir Lexar Media rett til å produsere og markedsføre Memory Stick. Siden Lexar startet produksjonen av Memory Stick har formatet tatt en stor andel av det digitale mediamarkedet. Lanseringen av Memory Stick Duo og Memory Stick PRO Duo gjør at Lexar opprettholder sin sterke posisjon i dette segmentet.

Lexars Memory stick Duo vil komme i størrelsene 32MB, 64MB og 128MB, og benytter paralelloverføring for høyhastighets dataoverføring når det tilkobles et produkt som støtter paralelloverføring. Kortene vil være kompatible med eksisterende Memory Stick Duo og Memory Stick utstyr ved å bruke en adapter som leveres med produktet.
Lexars Memory Stick PRO Duo vil komme i størrelsene 256MB og 512MB, med en teoretisk maksimal lagringskapasitet på 32GB. Memory Stick Duo and Memory Stick PRO Duo er utstyrt med MagicGate™ for sikker overføring og avspilling av kopibeskyttet innhold.

Lexar Media starter leveringen av Memory Stick Duo i september 2003, og levering av Memory Stick PRO i september og oktober 2003.
 -
 -

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu