Nyhet: Nikon COOLPIX 3700

Nikon lanserer COOLPIX 3700; et ultrakompakt kamera med Nikon kvalitet tvers gjennom. Nøyaktig autofokus med flere søkefelter låser fokus på motivet umiddelbart. Lukkeren er rask og klar til neste bilde med én gang.
COOLPIX 3700 kommer med skandinavisk (svensk) meny. Kameraet kan ta filmer i TV oppløsning, i tillegg til lydopptak som kan spilles av på kameraets innebygde høyttaler. COOLPIX 3700 har også funksjon for stemmeaktivert fotografering.

<STRONG>BILDEKVALITET</STRONG>
COOLPIX 3700 har 3x optisk zoom og 3,2 millioner punkter. Nikon optikken leverer bilder med suveren bildkvalitet med naturlige farger og skarpe detaljer. COOLPIX 3700 benytter seg av Nikons teknologi og ekspertise for å sikre nøyaktig fargegjengivelse og klare, skarpe bilder i praktisk talt alle situasjoner. Bildekvaliteten sikres takket være 256-segments Matrix lysmåler med høy presisjon og TTL- kontrollert Auto hvitbalanse.

<STRONG>DESIGN</STRONG>
COOLPIX 3700 er designet for å være med overalt. Samtidig er kameraet solid, holdbart og stilig å se på. Kamerahuset er kompakt og lite med en overflate i børstet aluminium. COOLPIX 3700 veier kun 130g uten batteri og SD minnekort.

<STRONG>BRUKERVENNLIG</STRONG>
Som alle de andre COOLPIX kameraene gjør COOLPIX 3700 digital fotografering enklere for nybegynneren. COOLPIX 3700 har få betjeningsknapper. Disse er logisk plassert for enkel og rask betjening. Samtidig tilbyr kameraet avanserte muligheter for de mer avanserte brukerne, slik at de kan eksperimentere og utvikle sine ferdigheter.

<STRONG>KLART TIL BRUK – ALT I EN PAKKE</STRONG>
COOLPIX 3700 leveres med oppladbare Li-ion batterier med stor kapasitet, batterilader, 16MB SD minnekort, Nikon View Adobe Photoshop Elements i tillegg til en myk bæreveske.

COOLPIX 3700 er leveringsklart julen 2003. Veiledende pris er satt til kr. 4495,-
 -
 -

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu