Pressemelding
Dette er en pressemelding! Innholdet i denne teksten representerer ikke nødvendigvis foto.nos syn på innholdet.

SmartDisk FlashTrax

Her er kansje løsningen for de som har problemer med løse CF kort og som gjerne vil se bildene før de havner i et bildebehandlingsprogram
SmartDisk FlashTrax

FlashTrax er det essentielle tilbehøret til et digitalt kamera, som gir deg muligheten for å lagre dine digitale bilder på en trygg og enkel måte. Derfor har den også mottatt en pris både fra Digital Imaging Marketing Association(DIMA) og Professional Photographers Association of America(HOT1) som et innovativt produkt. 3cm høy og med en vekt på bare 340 gram er den både lettvint å ta med seg, enten man skal ut på foto-oppdrag eller rett og slett ønsker å høre på musikk på vei til jobben.

Presentér dine fotografier

FlashTrax lar deg også enkelt kunne presentere dine egne eller andres bilder uten å måtte bære rundt på en bærbar PC hele tiden, ved å bruk slideshow-funksjonen som er innebygget. Den kan kobles til en TV, og bryr seg ikke om du er i New York, Paris eller i Tromsø, FlashTrax kan kobles opp mot TV eller prosjektør uansett lokasjon. Med sine 40 eller 80 GB Harddisk er FlashTrax den perfekte løsningen for mellomlagring. FlashTrax er også en musikk-spiller, og kan spille både MP3 musikk og vanlige filer fra en musikk CD. Som om alt dette ikke er nok, fungerer den som en ekstern harddisk hvis man trenger å transportere større filer.

Kompakt og solid

FlashTrax kommer i en kompakt og solid casing, og er enkel i bruk med flip-up skjerm. Den har enkle knapper for navigering mellom filer/bilder/musikk, og man lærer seg å bruke den iløpet av 10 minutter. Man kan enten kopiere bilder via filmenyen eller rett og slett bare stikke inn mediakortet og trykke på en egen copy-knapp, som overfører hele kortet til FlashTrax og lagrer det med dato i mappenavnet. Gjør man dette flere ganger pr dag, så legger den automatisk til et tall for å skille mellom de ulike mappene.

Redusér antall mediakort

En fotograf kan redusere antall mediakort som han kjøper til kameraet, og bruke FlashTrax istedenfor som mellomlagringsenhet. Siden 1GB CompactFlash-kort koster rundt NOK 3000,- så utgjør det rundt 50% av salgssummen.

Oppgradérbar

FlashTrax er oppgraderbar, og operativsystemet er basert på Linux. Dette gjør at man er sikret å alltid kunne benytte de nyeste funksjonene som SmartDisk lanserer. Oppgradering er enkelt, og krever bare at man har tilgang til Internett for å kunne laste ned oppgraderinger fra www.smartdisk.com

Systemkrav:
• Windows 98SE, ME, 2000 og XP (Windows 98SE krever ekstra nedlastbar driver)
• Mac OS 8.6 eller høyere og alle versjoner av Mac OS X
• Datamaskin utstyrt med USB 2.0 eller USB 1.1

Hovedenhet    
FTX40 SmartDisk FlashTrax 40GB send mail,-
FTX80 SmartDisk FlashTrax 80GB send mail,-
     

     


 
 -

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu