Pressemelding
Dette er en pressemelding! Innholdet i denne teksten representerer ikke nødvendigvis foto.nos syn på innholdet.

Verktøy for organisering av digitale foto på norsk

BR Software melder at programmet BR's PhotoArchiver nå er tilgjengelig på norsk. . BR’s PhotoArchiver er et programverktøy for organisering av digitale foto. Programmet håndterer titusenvis av bilder og har en rask søkefunksjon.
EIKSMARKA, 15. desember 2003. BR Software har nå utgitt norsk utgave av BR’s PhotoArchiver 4.0 for Microsoft Windows. BR’s PhotoArchiver er et programverktøy for organisering av digitale foto. Programmet kan håndtere titusenvis av bilder og støtter de vanligste bildeformatene, inklusive raw formater for de fleste Canon (CRW*), Nikon (NEF) og Sigma (X3F) kameraer.

BR’s PhotoArchiver har et hierarkisk kategorisystem hvor du kan gruppere bildene i den strukturen du ønsker. Hvert bilde kan legges i mange kategorier. Navigasjonsvinduet gjør det enkelt å bla igjennom kategoriene, eller gjennom sted, hendelser, år, måneder, mapper og CD-er. Med ett eller to klikk har du de riktige bildene på skjermen.

Har du flere versjoner av samme bilde kan disse kobles mot en felles bildetekst, slik at det er lett å holde oversikten. Gjør du endringer i et bilde, vil det automatisk bli lagret som en ny fil, slik at du kan beholde begge versjoner. Har du en kopi av bildene lagret på CD vet BR’s PhotoArchiver hvilken CD denne kopien er lagret på.

Du kan se på bildene dine på full skjerm, og til og med forstørre utsnitt slik at et piksel på skjermen tilsvarer et piksel fra kameraet ditt. - Et godt hjelpemiddel for å vurdere kvaliteten til det enkelte bilde.

All informasjonen du legger inn om et bilde blir indeksert og er søkbar, du behøver ikke legge inn egne nøkkelord. Du kan legge til dine egne datafelt hvis du vil legge inn annen informasjon enn det som hører inn i de forhåndsdefinerte feltene. Ønsker du at programmet skal vise alle bilder fra et bestemt sted, eller en bestemt hendelse, tar dette under ett sekund selv om du skulle ha flere tusen bilder.

Når du utfører et søk vil resultatet bli vist på skjermen som indeksbilder. Du kan velge mellom flere ulike størrelser, og opp til flere hundre indeksbilder kan vises på skjermen samtidig. Ved å klikke på bildene kan du velge ut de bildene du vil jobbe med videre, enten du vil tekste dem, lage Web-sider, brenne CD eller skrive dem ut.

BR’s PhotoArchiver gjør det enkelt å lage CD-er av utvalgte bilder. All bildetekst kopieres også til CD-en sammen med en "Viewer"-versjon av programvaren. Denne starter automatisk når CD-er settes inn i en PC uten at det er nødvendig å installere programvare.

BR’s PhotoArchiver kan brukes på en PC med Microsoft Windows 95/98/Me/NT4/2000/XP. En Pentium 100 MHz er nødvendig, men en Pentium II 400 MHz eller høyere anbefales. Prisen for programmet er NOK 279 ved elektronisk levering, som inkluderer gratis oppgraderinger i to år. Mot et lite pristillegg kan det også kjøpes på CD. En prøveversjon kan lastes ned fra Internet.

BR’s PhotoArchiver er utviklet og markedsføres av BR Software på Eiksmarka i Bærum. Produktet distribueres via Internett, og brukes av privatpersoner, fotografer, museer, undervisningsinstitusjoner og firmaer over hele verden.

 -
 -

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu