Pressemelding
Dette er en pressemelding! Innholdet i denne teksten representerer ikke nødvendigvis foto.nos syn på innholdet.

Nikon D2H testet i Fotografi

I siste nummer av bladet Fotografi finnes en tresiders test av Nikons digitale speilreflekskamera D2H under overskriften; ”Nikon D2H setter ny standard for rå ytelse”.
D2H er neste generasjon speilreflekskamera for fotojournalistikk og sport, basert på ny teknologi og nye krav til ytelse. D2H representerer en overlegen kombinasjon av hastighet, oppløsning og bruksegenskaper. Resultatet er et system der alt arbeider sammen for å oppnå raskere arbeidsgang og optimal bildekvalitet.

Den tresiders testen i bladet Fotografi er utført av Toralf Sandåker og viser flere konkrete bildeeksempler tatt med kameraet. I sin avsluttende konklusjon skriver han; ”Nikon D2H er et kamera som bygger på lang erfaring med digitale speilreflekser – det er nikons 4. generasjon. Den har store og små forbedringer på nær alle punkter og summen gir mer enn en evolusjon – det har blitt et unikt yrkesverktøy som setter en ny standard. Konkurransen er tøff, men i øyeblikket må du velge et kamera med langt dårligere ytelse om du vil ha bedre bildekvalitet og mer oppløsning”.

Testen trekker også fram responstid, hvitbalanse, søkeren, autofokusfunksjonen, Nikon Capture og ikke minst batterilevetiden som positive trekk ved kameraet.
 -
 -

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu