Pressemelding
Dette er en pressemelding! Innholdet i denne teksten representerer ikke nødvendigvis foto.nos syn på innholdet.

Nikon lanserer to nye COOLPIX-modeller

Nikon har nå lansert nye kompakte digitalkameraer; COOLPIX 2200 og COOLPIX 3200. Kameraene er ikke bare rettet mot nybegynnere innen digital fotografering, men også mot erfarne brukere som ønsker et brukervennlig og stabilt digitalt kamera.
Kameraene har henholdsvis 2,0 og 3,2 millioner punkter. Begge modellene benytter Nikons velkjente Nikkor-linser og har avansert teknologi for bildeprosessering for å gi eksakt fargegjengivelse, skarpe kontraster og høy bildekvalitet. Kameraene har et godt grep og er laget i en kompakt og lett konstruksjon.

Som alle andre modeller i COOLPIX-serien er også COOLPIX 2200 og COOLPIX 3200 designet for å gjøre digital fotografering enkel og hurtig. Kameraene har 15 forhåndsprogrammerte scenevalg som gjør det enklere å ta bilder i ulike situasjoner. Fire ulike komposisjonsassistenter gjør det enklere for nybegynnere å komponere bilder.

Kameraene har internt lagringsminne som gjør at man kan ta bilder selv uten SD minnekort. Det er mulig å kopiere data mellom SD-kortet og det interne minnet på en rask og enkel måte.

En lang rekke andre egenskaper er inkludert for å gjøre fotograferingen morsommere. Fem fargevalg kan brukes for å oppnå kreative resultater. En nyttig alarm gir beskjed dersom et bilde ble uskarpt, slik at man har muligheten til å gjøre et nytt forsøk. Kameraene er kompatible med både oppladbare og engangs batterier.

Et nyutviklet vanntett etui er tilgjengelig for begge modellene. Dette gjør at man kan ta bilder på stranden, i regnet og under vann ned til 40 meters dybde uten problemer.

”De to ny COOLPIX kameraene er enkle og morsomme å bruke. De er etterfølgere til populære COOLPIX 2100 og COOLPIX 3100, og vi forventer at de nye kameraene skal ta en sterk posisjon i 2 og 3 megapixel-segmentet.” uttaler Stine Fadum Jansen, Markedssjef i Interfoto.

Begge modeller og tilbehør er tilgjengelig i løpet av våren 2004. COOLPIX 2200 vil ha en veiledende pris (inkl mva) på kr. 2195,- COOLPIX 3200 vil ligge på kr. 3095,-
 -
 -

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu