Pressemelding
Dette er en pressemelding! Innholdet i denne teksten representerer ikke nødvendigvis foto.nos syn på innholdet.

Stor lansering fra Lexar

Lexar Media er stolte av å lansere hele 7 nye produkter. Lanseringen omfatter en utvidelse av JumpDrive-serien og to helt nye produktkonsepter for digital lagring og håndtering.
<STRONG>JumpDrive Traveler</STRONG>
Dette er det perfekte produktet for deg som reiser mye og som ofte besøker internett-cafèer. Med JumpDrive Traveler kan du surfe på internett og lese e-posten din uten å legge igjen historikk eller informasjon på datamaskinen du benytter. Du kan også synkronisere filer på JumpDrive-disken med informasjon på datamaskinen. All nødvendig programvare er lagret på JumpDrive Traveler, og ingen installasjon er nødvendig på maskinene du benytter. JumpDrive Traveler benytter USB 2.0 grensesnitt og kommer i 128Mb, 256Mb og 512Mb.

<STRONG>JumpDrive Sport og JumpDrive Elite</STRONG>
JumpDrive-serien utvides med to elegante og brukervennlige enheter. JumpDrive Sport er laget for å være solid og tåle mye, samtidig som at den er smidig og elegant. JumpDrive Elite er stilfull og tilbyr den samme høye ytelsen som JumpDrive Sport. Begge har et tekstfelt på baksiden og et design som gjør at de passer inn i de fleste USB-hubber og ”trange” USB-porter uten problemer. Begge benytter USB 2.0-grensesnittet og leveres i 128Mb, 256Mb og 512Mb.

<STRONG>JumpDrive Secure 2.0</STRONG>
Andregenerasjon JumpDrive Secure tilbyr en bedre krypterings-software og USB 2.0 for raskere filoverføring. Programvare og drivere ligger på disken og ingen installasjon er derfor nødvendig. Du kan selv definere hvor stort område av JumpDriven som skal være passordbeskyttet. JumpDrive Secure 2.0 vil være tilgjengelig i 128Mb, 256Mb og 512Mb.

<STRONG>JumpDrive 2.0 Pro 2Gb</STRONG>
Høy hastighet, høy ytelse og stor lagringsplass er noen av høydepunktene i 2Gb-utgaven av JumpDrive 2.0 Pro. En lagringsplass på 2 gigabytes betyr at du kan lagre en datamengde som tilsvarer 1400 tradisjonelle disketter. Med et høyhastighets USB 2.0-grensesnitt kan du overføre 2Gb på 6 minutter! Som alle andre JumpDrive 2.0-produkter er den bakoverkompatibel med USB 1.1.

<STRONG>Mini SD</STRONG>
Nye elektroniske enheter blir stadig mindre, noe som krever at lagringsmediene skal oppta mindre plass enn tidligere. På bakgrunn av dette lanserer Lexar nå sine første MiniSD-kort, som er omtrent 60% mindre enn tradisjonelle SD-kort. Kortene er spesielt beregnet på bruk i mobiltelefoner, digitalkameraer, MP3-spillere og PDA. Ved hjelp av et adapter kan MiniSD-kort benyttes som vanlige SD-kort i SD-enheter. Kortene er tilgjengelige i 32Mb, 64Mb og 128Mb.

JumpGear MP3
Lexar er stolte av å introdusere en portabel MP3-spiller som leser filer fra JumpDrive Sport. Sammen med JumpDrive Sport gir JumpGear MP3 inntil 512Mb lagringsplass. Man kan enkelt bytte lagringsenheter slik at man kan veksle på å bruke flere JumpDrive-sport om hverandre. Spilleren leser MP3 og WMA-filer. Ett opplyst LCD-display viser sangtittel, artist, spilletid, spornummer og en equalizer. JumpGear MP3 benytter USB-grensesnitt og leveres med AAA-batterier og hodetelefoner.
 -
 -

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu