Pressemelding
Dette er en pressemelding! Innholdet i denne teksten representerer ikke nødvendigvis foto.nos syn på innholdet.

To nye COOLPIX-nyheter fra Nikon

Nikon tilbyr nå markedets beste teknologi for reduksjon av rød øyerefleks! I dag lanseres to nye modeller i den populære COOLPIX-serien; Nikon COOLPIX 4200 og Nikon COOLPIX 5200. Kameraene tilbyr henholdsvis 4 og 5,1 effektive megapiksler innpakket i et lekkert kamerahus av aluminium – og røde øyne på bilder trenger du aldri mer bekymre deg for!
Topp bildekvalitet begynner med optikken, og de nye COOLPIX-modellene tilbyr 3x Zoom-Nikkor linser med en brennvidde på 7.8 til 23.4mm (tilsvarer 38-114mm på 35mm filmformat). Ved hjelp av asfæriske ED-elementer oppnår man en betydelig reduksjon av kromatisk avvik. Det hele er pakket inn i et svært kompakt kamerahus.

Kameraene er designet for å ha et behagelig grep og en høy kvalitetsfølelse. Knappene er intuitivt plassert slik at man enkelt har tilgang til kameraenes 15 ulike scenevalg. Ytterligere 4 innstillingsprogrammer hjelper brukeren til å komponere bedre bilder.

Ved hjelp av rask oppstart og en svært nøyaktig autofokus er kameraene alltid klare til å fotografere. Et svært enkelt brukergrensesnitt gjør at man hurtig kan navigere i de ulike menyene og gjøre valg for å tilpasse fotograferingen etter omgivelsene. Hvitbalansen kan settes på automatisk, forhåndsinnstilt eller 7 manuelle innstillinger.

Har du glemt minnekortet hjemme? Ikke noe problem - COOLPIX 4200 og COOLPIX 5200 er utstyrt med 12mb internminne. Begge kameraene er kompatible med en rekke ulike batterityper, noe som gir økt fleksibilitet og brukervennlighet. Integrert i kameraet er en avansert software for reduksjon av rød øyerefleks. Softwaren er utviklet av Nikons ingeniører og implementert i de nye kameraene på grunnlag av høy etterspørsel i markedet etter en mulighet for å redusere røde øyne på digitale bilder.

For å gjøre lagring og organisering av bilder enklere, medfølger Nikons nye programvare Nikon PictureProject. Picture Project er svært intuitivt og gir brukeren en mulighet til å organisere sine bilder uten at man nødvendigvis behøver å ha kunnskaper om filstruktur på datamaskiner. Det er også mulig å benytte diverse redigeringsfunksjoner for å forbedre eller endre bildene dersom man ønsker dette.

Pris og levering; Kameraene er leveringsklare i løpet av våren 2004. Nikon COOLPIX 4200 vil ha en veiledende utsalgspris på 4495,-. Nikon COOLPIX 5200 vil ha en veiledende utsalgspris på 5495,-.
 -
 -

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu