Pressemelding
Dette er en pressemelding! Innholdet i denne teksten representerer ikke nødvendigvis foto.nos syn på innholdet.

Test av COOLPIX 3200

Nettstedet DinSide.no har gjennomført en test av Nikons digitalkamera COOLPIX 3200. Journalist Bjørn Erik Loftås er svært fornøyd med det nye kameraet fra Nikon.
Nikon COOLPIX 3200 er et kompakt og lett digitalt kamera med 3.2 effektive megapiksler. Kameraet har 3x optisk zoom og 15 forhåndsinnstilte scenevalg. En stor og tydelig skjerm gjør at det er enkelt å stille inn kameraet, se motivet før bildet tas og vise bildene etterpå.

Testen utført av DinSide.no framhever kameraets gode helautomatiske funksjoner, samt en svært god autofokus. Videre framheves også den enkle overføringen fra kamera til PC som svært god. Bjørn Erik Loftås skriver blant annet følgende i testen; ” Vi har enda til gode å teste et Nikon-kamera som tar dårlige bilder. Også de fleste bildene som vi tok med COOLPIX 3200 holder meget høy kvalitet.”

Kameraet har en innebygget funksjon for strømsparing slik at batterilevetiden skal være best mulig. Kameraets nærgrense er på 4 centimeter, slik at man har muligheten til å eksperimentere med spennende makrobilder. Uten batterier veier kameraet bare 140 gram.

På DinSide.no avslutter testen med følgende konklusjon: ”Nikon Coolpix 3200 tar meget gode bilder, er kjapt, og er blant de letteste og mest kompakte i klassen”. Testen gir kameraet terningkast 5.
 -
 -

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu