Pressemelding
Dette er en pressemelding! Innholdet i denne teksten representerer ikke nødvendigvis foto.nos syn på innholdet.

Nikon D70 Best i Test

Det digitale speilreflekskameraet Nikon D70 gjør det svært bra i alle tester, og er nå kåret til ”Best i Test” hos nettstedet Akam.no.
Nikon D70 er leveringsklart i disse dager, og kameraet leverer høykvalitets digitale bilder i velkjent Nikon-kvalitet. D70 har DX bildebrikke og har en svært nøyaktig fargestyring. Bildesensoren kan ta høyoppløselige bilder i 6,1 megapiksler.

Redaktør Martin Lexow Wirak hos Akam.no har gjennomført en omfattende test av Nikon D70, hvor ulike deler av kameraets egenskaper er testet individuelt. I kategoriene for kamerahus, batteri, autofokus, hurtighet og bildekvalitet får Nikon D70 terningkast 6. I de øvrige kategoriene tildeles terningkast 5.

I likhet med mange andre tester og omtaler har også Akam.no registrert at kameraets batterilevetid er i særklasse. Wirak skriver følgende; ” Nikon D70 knuste alle rekorder på batteritesten vår. Vi klarte å presse hele 3400 bilder ut av kameraet, omtrent dobbelt så mye som hos konkurrenten. Imponerende.”

Den omfattende testen inneholder også mange bildeeksempler som gir et godt inntrykk av hva kameraet presterer. Testen avslutter med å gi kameraet terningkast 6 og bemerkningen ”Best i Test”. I sin konklusjon skriver Wirak blant annet følgende: ”Det er liten tvil om at Nikon D70 er et glimrende kamera. Etter litt trening er kameraet godt å bruke, og bildekvaliteten er meget god - og betydelig bedre enn på kompakte kameraer når høye ISO-verdier er nødvendig.”
 -
 -

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu