Pressemelding
Dette er en pressemelding! Innholdet i denne teksten representerer ikke nødvendigvis foto.nos syn på innholdet.

Test av COOLPIX 8700

Nettstedet DPreview.com har utført en omfattende test av digitalkameraet Nikon COOLPIX 8700. Kameraet ble lansert i Januar og er nå leveringsklart på markedet.
Kameraets målgruppe er brukere som allerede har oppdaget mulighetene i å utrykke seg digitalt, men som ikke er fornøyde med andre kameraene som er tilgjengelige på markedet. COOLPIX 8700 møter kravene til disse brukerne, spesielt de som ønsker den beste bildekvaliteten, sterk zoom og brukervennlighet.

Rask autofokus, minimal oppstartingstid og kort utløserforsinkelse sørger for at COOLPIX 8700 alltid er ”skuddklart”. Kameraet tar inntil fem bilder i full størrelse (3264 x 2448 punkter) med en hastighet på 2,5 bilder i sekundet.

På nettstedet DPreview.com er kameraet omtalt i en omfattende test som spenner over totalt 21 sider. Testen har mange bilder tatt med kameraet, og den gjennomgår alle kameraets egenskaper.

Nikon COOLPIX 8700 blir svært positivt omtalt, og får karakteren ”recommended” i konklusjonen. Bildekvaliteten fremheves som et stort pluss, samt en svært presis lysmåling. Det påpekes også at kameraet har en solid og god konstruksjon.
 -
 -

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu