FOTO.no er Norges største nettsted for fotografi!

På samme måte som aviser slår opp sine opplagstall, er nettsteder opptatt av besøk. I løpet av mai måned nådde vi en milepæl med over 4 millioner sidevisninger!
I mai 2001 passerte foto.no 2 millioner sidevisninger og i oktober 2003 ble 3-tallet passert. Vi brukte med andre ord ca. 1 1/2 år på å øke med en million, mens vi nå har gått fra 3 til 4 millioner på drøyt et halvt år!

I snitt har vi mellom 6000 og 7200 unike (forskjellige) brukere hver dag, i løpet av mai måned ble tallet 72 778 brukere.

Mest populær er bildekritikken, med over 1.3 millioner visninger av bilder. Siden med bildeoversikt hadde over 700 000 besøk, siden med vis diskusjoner nådde nesten 115 000, mens vis annonser (i Bruktmarkedet) registrerte over 105 000 besøk. Dette er tall som ingen kunne drømt om for 3 - 4 år siden.

Nå er det selvfølgelig ikke et hovedmål å oppnå X antall sidevisninger, viktigere er det at vi klarer å tilby våre brukere stoff, tjenester, muligheter, kunnskap, bilder og inspirasjon som gjør at de får mer ut av sin interesse, lidenskap eller yrke.

Vi er på vei - takk for at DU er med oss!
cf-wesenberg -
cf-wesenberg

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu