Pressemelding
Dette er en pressemelding! Innholdet i denne teksten representerer ikke nødvendigvis foto.nos syn på innholdet.

Crumpler bærevesker og sekker til laptop/kamera

I midten av 90-tallet ble en Australsk designer ved navn Crumpler forespurt om å designe en kurérveske til et sykkelbudfirma i Melbourne, Australia. Når disse ble tatt i bruk ble det plutselig stor etterspørsel...
Bæreveskene ble deretter meget populære uten annonsering, bare fra folkemunn. Fra kurérvesker har Crumpler videreutviklet produkter som passer til laptops og kamerautstyr. Man har hele tiden hatt flerfunksjonalitet, design, livsstil og farger i fokus. Når det gjelder flerfunksjonalitet kan vi f.eks. nevne ryggsekker hvor man har plass til både laptop og kamerautstyr samtidig. De består av uttagbare moduler som man kan ta ut etter behov. Skulle man ikke trenge laptoppen, tar man bare ut denne modulen for å få mere plass til andre ting. Tar man ut begge modulene får man en vanlig ryggsekk.

Kurérveske med flerfunksjon og livsstil

Den opprinnerlige designen fra Crumplers kurérvesker er sterkt preget av sortimentet. Du kan f.eks. velge en kurérveske i mange størrelser og farger for å deretter sette inn en innsatsmodul for kamerautstyr. Dataveskene kommer med en egen plass for laptop fra 12” opptil 17”. Den er godt isolert og foret mot støt og slag. Flere modeller har god plass til andre ting og er ypperlig til skolebruk. Det at noen har klart å kombinere funksjonalitet og livsstil er nytt i data- og fotomarkedet.

God respons fra publikum

Crumpler startet sitt inntog i Norge begynnelsen av mai i år av Profil Data a.s. Den umiddelbare responsen fra publikum har vært meget god. Gjennom Profil Datas sitt forhandlernett har bæreveskene fått meget god mottakelse og mange forhandlere stiller nå ut en rekke modeller i sine butikker. De finnes flere steder i Oslo, Bergen, Stavanger, Sarpsborg og innen kort tid i Trondheim.“Norge har kanskje det største nedslagsfeltet for Crumpler. Vi er jo som kjent aktive turgåere og er mer eller mindre blitt født med ryggsekk. Nok av laptops og kameraer har vi jo også til å fylle disse med”, sier Henrik Frantzen, produktansvarlig for Crumpler i Norge. “Et annet godt tegn på at Crumpler vil gjøre det bra er at de ansatte hos forhandlerne kjøper veskene til eget bruk.”, fortsetter Henrik.

Kvalitet og garanti

Crumpler tilbyr livstidsgaranti og kvaliteten er upåklagelig. Materialet består av Super High Performance 1000d nylon. Innsiden er foret med vanntett material som også stopperskarpe objekter. Glidelåsene er store og er nærmest uslitelig. Faktisk blir en godt innkjørt Crumplerveske bare bedre med årene.
 -
 -

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu