Pressemelding
Dette er en pressemelding! Innholdet i denne teksten representerer ikke nødvendigvis foto.nos syn på innholdet.

Papirbilder fra mobiltelefonen

Fujifilm og Nokia har gått sammen om et prosjekt som skal gjøre det enklere å bestille papirbilder fra mobiltelefoner med innebygd kamera. Andre løsninger er også på markedet, bl.a. i mange fotobutikker rundt omkring i Norge.
Her er pressemeldingen fra Fujifilm/Nokia:

Fujifilm og Nokia innleder et samarbeid som gjør det mulig å benytte Fujifilms fremkallingstjeneste for digitale bilder via Nokias mobiltelefoner. Tjenesten blir nå tilgjengelig på mobiltelefoner med plattformen Series 60. Samarbeidet omfatter i første rekke Norge, Sverige og Finland, og gjør det enkelt å lage papirbilder av digitale bilder som er tatt med kameratelefonen.

Gjennom denne tjenesten vil Nokias brukere kunne fremkalle sine digitale bilder direkte fra mobilen via Fujifilms internettbaserte bildetjeneste.

En eksplosiv vekst i salget av mobiltelefoner med kamera gjør at det blir tatt flere bilder enn noen gang tidligere. Kvaliteten på kameraene blir stadig forbedret, og mange forbrukere ønsker nå å få papirkopier av bildene fra mobiltelefonen. - Med Nokia som en av de fremste innen telekommunikasjon, og Fujifilm som en ledende aktør innen digital bildeteknologi, gjør vi det enklere å benytte den digitale bildetjenesten for forbrukeren, sier Rolf Erik Smith, markedsdirektør i Fujifilm Norge.

Fra mobiltelefonens bildeskjerm kan brukeren enkelt velge en lokal fotobutikk som tilbyr denne tjenesten, og registrere seg som bruker. Ved hjelp av enkle tastetrykk kan du bestille bildene og velge mellom å hente dem i butikken eller å få dem sendt hjem. Bildetjenesten gjør det også mulig for deg å lagre bildene i et digitalt album på internett. Dine venner og kjente kan få tilgang til albumet ved å benytte passord som du definerer.

Du kan også overføre bildene via Bluetooth eller direkte fra minnekortet til en av Fujifilms fremkallingskiosker som finnes i en rekke fotobutikker.

- Som ledende mobiltelefonleverandør søker vi stadig nye muligheter til å utvikle vårt tilbud. Vi har valgt, ved siden av andre leverandører, også å samarbeide med Fujifilm pga deres gode renommé og for deres brukervennlige fremkallingstjeneste. Fujifilms høye bilde- og fotopapirkvalitet kommer til å gi våre kunder, som har Nokia 7610, markedets beste bilder tatt med mobiltelefon, sier Tomas Chatzopoulos, Business Manager Imaging Nordic i Nokia.
 -

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu