Pressemelding
Dette er en pressemelding! Innholdet i denne teksten representerer ikke nødvendigvis foto.nos syn på innholdet.

Enklere digital hverdag

Avisen Sunday Times omtaler Lexar JumpDrive Traveler som et produkt som gjør ditt digitale liv enklere.
JumpDrive traveler er det perfekte produktet for de som reiser mye og som ofte besøker internett-cafèer. Med JumpDrive Traveler kan man surfe på internett og lese e-post uten å legge igjen historikk eller informasjon på datamaskinen du benytter. Man kan også synkronisere filer på JumpDrive-disken med informasjon på datamaskinen.

All nødvendig programvare er lagret på JumpDrive Traveler, og ingen installasjon er nødvendig på maskinene du benytter. JumpDrive Traveler benytter USB 2.0 grensesnitt og kommer i 128Mb, 256Mb og 512Mb.

Avisen Sunday Times sier at dette er en enhet med programvare som gjør ”ditt digitale liv enklere”. Videre skriver de: ”I en enkel enhet kan man bære med seg alle innstillingene fra Outlook Express, inkludert vedlegg og ytterligere informasjon. Man kan koble seg opp på en hvilken som helst datamaskin og sende/motta e-post uten å bekymre seg for å legge igjen spor på datamaskinen man benytter. Man kan også lagre alle temporære filer og cookies på JumpDrive Traveler når man surfer på internett via ulike datamaskiner”.
 -
 -

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu