Pressemelding
Dette er en pressemelding! Innholdet i denne teksten representerer ikke nødvendigvis foto.nos syn på innholdet.

Billig skanner fra Canon

Canons nye skanner for førstegangskjøperen:
CanoScan LiDE 35
Canon lanserer sin superstynne CanoScan LiDE 35 bordskanner i august, du kan lese Canons pressemelding ved å trykke på linken nedenfor.

Canons LiDE-sensorteknologi gir en eksepsjonelt tynn 38mm skanner som leverer en oppløsning på 1200 x 2400 dpi med 48-bits fargedybde. Skanneren har også QARE Level 2 støv- og ripefjerningsfunksjon i driveren, høy skannehastighet og en omfattende programvarepakke. Den får all den strømmen den trenger via et USB 2.0 Hi-Speed grensesnitt, og CanoScan LiDE 35 eliminerer dermed også behovet for rotete strømkabler.
“CanoScan LiDE 35 er et viktig produkt for Canon – det er vår aller beste skanner for førstegangskjøperen,” forteller Ingar Paul Taxt, Produktsjef i Canon Norge as. “Med sitt suverene design, en avansert teknologi og høy hastighet, tilbyr CanoScan LiDE 35 en helt unik kvalitet – her får du virkelig mye for pengene!”
LiDE-skannere er berømte for sitt eksepsjonelle design som utmerker seg både med estetikken og funksjonaliteten. Et stativ for vertikal bruk stativ sparer dyrebar plass på skrivebordet ettersom skanneren både kan lagres og brukes i stående posisjon – noe som ikke er mulig med tradisjonelle CCD-skannere. Et smart Z-lokk gjør det mulig å skanne tykke enheter, som bøker og blader. En moderne metallfinish passer perfekt sammen med det smale, minimalistiske designet, som sammen med et kompakt format gjør maskinen perfekt for både hjemme- og kontormiljøer.
Avansert gjenoppretting
CanoScan LiDE 35 er den eneste skanneren i denne prisklassen som tilbyr den avanserte bildekorrigeringen som du får med Canons QARE Level 2 programvare. Dette intelligente programmet gjenoppretter automatisk skadede og falmede bilder til deres opprinnelige klarhet, ved å fjerne støv og riper, mette fargene og redusere kornethet – bare med noen få klikk! Med sitt intuitive grensesnitt er QARE Level 2 lett å bruke og sparer deg for timevis med manuell retusjering.
Skanning med høy hastighet
Kombinasjonen av en rask skannemotor, et USB 2.0 Hi-Speed grensesnitt og rask multifotomodus sikrer at CanoScan LiDE 35 leverer høykvalitets skanninger uten å kaste bort tiden: du får for eksempel en A4 forhåndsvisning på bare 9 sekunder. USB-kabeltilkobling sørger for automatisk og øyeblikkelig driverinstallering, mens USB 2.0 Hi-Speed grensesnittet gir opptil fire ganger kortere skannetid enn vanlige USB-grensesnitt. Multifotomodus sparer deg for tid ved å opprette separate filer ved én skanning av flere bilder. Du kan legge originalbilder utover glasset uten å tenke på plassering eller justering, ettersom Multifoto-programmet automatisk identifiserer, beskjærer og roterer hvert enkelt bilde.
Kvalitetsprogrammer
For å gi deg større funksjonalitet og mer for pengene, leveres CanoScan LiDE 35 med avanserte OCR, bildebearbeidings- og dokumentorganiseringsprogrammer.
Caere OmniPage SE – et kraftig, optisk tegngjenkjenningsprogram som skanner tekst og konverterer den til gjenkjennelig tekst for redigering. Dette sparer deg for timevis med innskriving av tekst og øker produktiviteten ved å raskt konvertere PDF-filer og bunker med papirer til tekstbehandlings- og regnearkdokumenter.
ArcSoft PhotoStudioTM 5.5 – bilderedigeringsprogram med automatisk farge- og toneforbedrer, automatisk røde øyne-reduksjon, kloning, animert 3D-tekst og mer enn 40 spesialeffekter.
Høy kvalitet og funksjonalitet
CanoScan LiDE 35s 1200 x 2400 dpi CCD-sensor gir et høyt detaljnivå på skanningene, mens en 48-bits intern fargedybde sikrer en presis fargegjengivelse.
Fire EZ-direktetaster kan tilpasses individuelt slik at de utfører de funksjonene du bruker oftest, som for eksempel skanning direkte til PDF-fil, skanning direkte til skriveren (digitalkopifunksjon) eller automatisk skanning til et sendeklart e-postvedlegg.
CanoScan LiDE 35 er kompatibel med Windows 98/ME/2000/XP og MAC OSX.
LEVERING OG PRIS
CanoScan LiDE 35 vil være tilgjengelig i markedet fra august, og vil ha en pris på NOK 799,- inkl. mva.

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu